Test: Gigabyte TweaKING <b>Update</b>

HT Exclusive d.  27. oktober. 2009, skrevet af Mads321 0 Kommentarer.  Vist: 11043 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: HT
DK distributør: HT

Q&A med Gigabytes tekniske devision. 

 

Q: Hvor længe fortsætter Gigabyte med at producere s775 bundkort
S: Så længe der er behov for det.
 
Q: På Hvilken form for controller vil USB 3.0 blive implementeret på Gigabytes bundkort?
S: PCIe x1, der leverer rigelig båndbredde til den slags.
 
Q: Ultra Durale kører nu i 3. Udgave. Kommer der også en 4.?
S: Der kommer flere produter relateret til Ultra Duralble i fremtiden. Om det lige kommer til at hedde UD4 vides ikke med sikkerhed endnu.
 
Q: Er Gigabyte klar til gulftown på eksisterende bundkort?
S: Der skal bare opdateret BIOS, så er det klar. Det virker, men er stadig under validation.
 
Q:  Det er kun 16 PCIe lanes på P55 bundkort. Arbejder Gigabyte på at ændre dette, eller få mere?
S: Vi overvejer nforce chip til flere lanes. Men vi vil være helt sikre på at kvaliteten og kompatibiliteten er i top, så det er ikke ude endnu. Men vi arbejder på sagen.
 
Q: Har i nogle gizomer på vej, der kan vise POST-oplysninger?
S: Det er en mulighed vi kan overveje, men folk som jer(deltagerne) putter nok ikke bundkortet i et kabinet alligevel (grin). Ind til videre findes POST-codes i manualen, og så kan der aflæses POST-koder på selve bundkortene.
 
Q: Gigabyte har gjort rigtig meget for ultra durable osv. Men hvorfor bruger i stadig ”gammeldags”  analog PWM, i stedet for digital PWM? (PWM er måden strømmen reguleres på, på bundkortet red.)
S: Vi har testet den digitale løsning i vores labs inklusiv på performance. Vi har sammenlignet den analoge og den digitale og der er ingen forskel. Vi overvejer det stadig, men det kommer nok ikke foreløbigt. Før eller senere går vi på digital, fordi der er mindre ripple, men pt. Er der ikke behov for det.
 
Q: Har i bundkort på vej ligesom EVGA’s classified, der er kun for overclockere?
S: Vi overvejer at lave noget i den stil, men selv power users vil gerne bruge de mere mainstream funktioner som vi tilbyder. Men vi overvejer det.
 
Q: Har i noget samarbejde med Lucid om at lave et bundkort med deres chip på, så man kan køre med et mix af ATi og Nvidia grafikkort?
S: Vi er i kontakt med dem. Vi har fået et demo kit., og bruger det til at få evalueret performance og gør det stadig. Det kommer, men vi kan ikke sige noget om hvornår.
 
Q: Har i RAM-diske eller noget lignende på vej, så der f.eks kan installeres operativsystem på RAM?
S: Braidwood var et Intel produkt der har været på vej, men er sat i bero pt. Det er en extra RAM-sokkel til onboard flash interface, som f.eks Asus har brugt i deres bundkort. Der er nogle producenter der er gået vidre med idéen (som f.eks Asus). Vi har ikke i sinde at følge efter.
 
Q: Nu hvor i reklamerer med at i har komponenter der holder 50.000 timer plus, var det så ikke en idé at sætte et genbrugssystem eller initiativ i gang? Det kunne f.eks være at man kunne få rabat, hvis man afleverede sit gamle Gigabyte bundkort, når man købte et nyt..
S: Det vil vi overveje. Måske kan vi lave en slags charity-program ud af det, og forære komponenterne til værdigt trængende?? Det vil vi overveje at gøre.
 
Tak til Gigabyte for at være til rådighed til at besvare spørgsmål fra HwT.