Forumregler

 

Forum Regler | Regler for brug af vores forum


For at sikre en god oplevelse på HwT's forum, har vi samlet en række simple retningslinier og gode tips til at sikre dig et hurtigt og fyldestgørende svar.

Retningslinierne forventes overholdt af forummets brugere, og gentagne eller alvorlige overtrædelser vil føre til en advarsel, og i yderste konsekvens en sletning af brugerprofil og blokering af IP-adresse.

Indlæg der ikke overholder retningslinjerne vil blive deaktiverede eller modererede, og den pågældende bruger vil modtage en privat besked med en begrundelse. Generelt opfordres der til en god tone og sund fornuft, for at alle kan få en god oplevelse på vores forum.


Regler og bestemmelser i vores forum
Opdateret d. 31-10-2018


1. Brug beskrivende titler i indlæg og vælg den rette kategori
Dette gør det lettere for folk at filtrere de indlæg fra der omhandler hardware/overclocking spørgsmål som de ikke har nogen kendskab til, eller ikke har lyst til at læse. En titel som "Jeg har problemer!!" eller "Hjælp!" siger ikke noget om hvilke problemer du har, eller hvad du skal have hjælp til.

Vi opforder til at lægge indlægget i den forumkategori, der passer bedst til emnet. Modstå fristelsen det er at skrive indlægget i et forkert forum, blot fordi du mener du kan få bedre respons dér.

Emner der ikke passer ind i en eksisterende kategori lægges under diverse, mens emner der ikke omhandler hardware eller software lægges i Soap-boxen.


2. Lav lidt research
Vi opfordrer til, at man inden man opretter et nyt indlæg søger efter svaret ved hjælp af Google eller HwT´s søgefunktion. Selv hvis man ikke selv finder svaret ved en søgning, er det både god skik i forhold til dem der ser ens indlæg, og man vil ofte også selv bedre kunne forstå problemet selv. Desuden undgås talrige enslydende indlæg på siden, og at det samme spørgsmål besvares flere gange.


3. Ingen SPAM, tak!

Lad være med at skrive indlæg, der blot er skrevet for at ophidse folk. Substans i indlæggene er hvad der er nøglen til ikke at blive sat i samme bås som en spammer. Lad være med at oprette flere indlæg om samme emne, også selv om din oprindelige tråd ikke får den respons du havde håbet på. Herunder gælder også i overdreven grad at "oppe" ved at skrive en ligegyldig kommentar, blot for at få indlægget frem i oversigten igen.


4. Personlige angreb er ikke velkomne.
Kritisér idéer og ikke personer. En livlig diskussion er altid velkommen, men prøv at holde den på et rimeligt og sagligt niveau. I soapboxen er der lidt videre rammer for hvad der må skrives, men der opfordres stadig til en god tone.


5. Ingen reklamer i forummet, tak.
Vi ser ikke at folk benytter forummet til at reklamere for deres egne eller andres produkter/ydelser. Hvis i skal sælge eller købe noget, så benyt købes/sælges kategorierne.
Dette gælder også for OC & case-mod sektionen, hvor i ikke uden aftale med undertegnede, bare kan lægge reklame banner op og takke jeres sponsor for gratis hardware med mere.

En del producenter kan fejlagtig tro, at Hwt er en del at diverse mods - når nogle Hwt læserne skriver til producenterne, om at få sponsoreret gratis hardware til forskellige OC & case-mod projekter, og at disse vil blive omtalt på Hwt.dks forum. 


Brug venligst ikke vores forum eller din bruger profil, til at reklamere for andre lignende sites, som kunne forekomme som konkurrent til HwT. Ligeledes er reklamering for at fremme et salg ikke velkomment i forummet.

Kontakt "The Boss" for ønsker om banner reklamering, på mail st@Hardware-TEST.dk

 

6. Undgå overdrevent brug af "!", "…" og "?" og store bogstaver
Der er ingen grund til at lave et indlæg med en titel der har en større mængde interpunktionstegn efter sig. Endvidere er det et irritationsmoment i øjnene på de personer, der dagligt besøger Hwt´s forum, så her på HwT anser vi det for god Forum etikette, at du holder dig fra fristelsen til overdrevent brug af nævnte tegn.

Der må ikke bruges html kode i titel linien for at fremme køb/salg!

At skrive med STORE BOGSTAVER anses for at råbe i et online forum, og det er ikke særlig venligt at brøle én ind i ansigtet, når man bare gerne vil hjælpe en fellow overclocker. Det er muligt at CAPS LOCK sidder fast på tastaturet du sidder ved, men hvordan skulle vi dog vide det? Det kan meget vel være at din computer ikke vil boote, men at du er i den situation gør dig ikke til noget specielt, og derfor behøver du ikke forsøge at påkalde dig opmærksomhed på den måde. Du skal nok få opmærksomhed, men det bliver ikke den slags opmærksomhed du havde tænkt dig.


7. Lovstridigt indhold
Af indlysende årsager er indlæg vedrørende direkte ulovlige emner, såsom hvor man kan finde/downloade "warez", serienumre og cracks, eller hvordan man omgår CD-checks/aktivering/registrering af programmer er naturligvis ikke tilladte. Der henvises i denne forbindelse til gældende dansk lovgivning, samt slutbrugeraftaler/EULA for brug af softwarelicenser.

Dette gør sig også gældende ifh til Spilkonti, hvor næsten alle EULA netop ulovliggør salg af disse konti.

Det er ikke lovligt at indsætte billeder i HwTs forum som du ikke selv har copyright på, eller ikke har fået tilladelse copyright indehaveren til benytte.

Billeder må max fylde 256kb.

Indlæg med pornografisk indhold, eller på anden måde indhold af en stødende eller lovstridig karakter vil uden varsel blive deaktiveret. Dette gælder også brugernes avatar billeder.


8. Køb & salg samt div forums
Køb og salgsforum, er kun for brugerne på Hwt.dk og kan IKKE benyttes af erhvervsdrivende!

Forumkategorierne "Køb", "Salg" og "Vurdering" er en del af vores Køb & Salg forum. Her kan der sælges og købes effekter der kan forbindes med sidens overordnede formål. Det vil sige computere, hardware og relaterede effekter. Det er endvidere tilladt at sælge film, musik, mobiltelefoner, lydudstyr, konsoller og lignende. Indlæg indeholdende effekter som ikke kan indgå i førnævnte kategorier heunder også ES samples, er således ikke tilladte og vil uden varsel blive deaktiveret. Ved salg af software skal gældende dansk lovgivning såvel som slutbrugeraftaler overholdes.

Dette gælder også køb og salg af spillekonsoller som kan optage eller afspille spil, om det så er via backup harddisk, brændte medier eller medier/konsoller der på anden måde er lavet modifikation på, der må anses som brud på EULA.

I køb & salg opfordres desuden til, at kommentarer udelukkende er opklarende spørgsmål, bud og deslige. Kommentarer der ingen egentlig relevans har, bedes udeladt af hensyn til overskueligheden i tråden.

Prisfastsættelse sker udelukkende som en forhandling mellem sælger og køber. Ønsker man ikke at købe en vare, frabedes man at kommentere på prisen.
Du må ikke sætte en vare til salg til overpris dvs. at markedsprisen højst må være mindste nypris på Pricerunner.dk

Samtidig skal man ofte væbne sig med en smule tålmodighed, når man skriver i eller opretter en tråd, det er meget forskelligt hvornår folk har tid til at kigge forbi deres tråd.


Ved oprettelse af en ny tråd i markeds forummet, kan man vælge underkategori ifh til hvilket hardware det er, og det er ikke nødvendigt at tilføje "sælges" eller lign. til overskriften da dette gøres af systemet automatisk
Hvis du har fundet hvad du søgte, eller solgt det du havde til salg, bedes du undlade at slette den oprindelige overskrift, tilføj i stedet "Lukket" eller "Solgt" til overskriften.

Man sletter ikke sit topic, når man har fået svar i en tråd.

Når du handler med en privatperson på nettet, gælder de forbrugerbeskyttende regler for nethandel ikke. De gælder kun, når du handler med en erhvervsdrivende. Det betyder fx, at du ikke har fortrydelses og 14 dages returret, medmindre du har aftalt det med sælgeren.

Hwt har valgt, at når handler forgå via vores markedsforum/ auktion, så er det som udgangspunkt uden 2 års reklamtionsret imellem private, sådan har det altid været herinde, og det vil vi gerne have det bliver ved med.


Crew fra andre hardware/testsider, må IKKE benytte Hwt.dks salgsforum, til at sælge hardware. Idet der kan opstå tvivl om der er tale om hardware/ test samples & ES samples, fremsendt af producenter til test brug - og hermed også uden kvittering og garanti!
De henvises til at benytte deres eget køb/salgsforum, på deres egen site.
Overtrædelser af denne regel, vil betyde udelukkelse fra brug af salgsforum, da det kan giver Hwt problemer med producenterne.

Hwt's egne crew skal altid, ved evt. salg af test samples, først aftale dette med "The Boss" - så der ikke opstår misforståelser.

 

9. Crew
Crew består af en række brugere, der på den ene eller anden måde er involveret i sidens daglige drift. Ethvert medlem af crew, og i særdeleshed moderatorerne, er med til at sørge for at forumreglerne bliver overholdt og i sidste ende at alle får en god oplevelse på siden. En henstilling fra et crew-medlem skal til enhver tid følges, og i særdeleshed opfordres der til respekt for arbejdet der udføres. Det er naturligvis tilladt at stille spørgsmål til moderering eller deaktivering af indlæg, men disrespekt overfor crew tolereres ikke.

 

10. Bruger profiler
Du skal have en gyldig brugerprofil på Hwt.dk for at benytte Hwt’s forum.


Ved oprettelse/opdatering af en brugerprofil på Hwt.dk, skal du benytte korrekt navn, adresse og mail adresse og skal uopfordret opdatere disse oplysninger, hvis der sker ændringer - dine bruger info, vil ikke blive videregivet til tredjepart.

Det er ikke tilladt at have mere end een brugerprofil på HwT, af hensyn til evt. misbrug/ og forsøg på at snyde i køb og salgsforum. Har du flere, bedes du kontakte ansvarlig system udvikler KiloDunse på mail adressen kilodunse@hardware-test.dk og fortælle hvilke du vil have slettet.
Finder vi brugere, som har mere end en brugerprofil risiker i at de bliver slettet.
Du må ikke benytte brugernavne som er idendiske med producentnavne eller webshops - og som sådan kan forveksles, som om du optræder som en person der repræsenterer disse firmaer!

 


-----------------o0o-------------------

Politik om Konkurrencer 
For at deltage i vores konkurrencer på siden skal du være tilmeldt vores Community. For at vinde de annoncerede præmier skal din brugerprofil indeholde korrekte adresse informationer om dig som deltager. Det er KUN deltagere med gyldigt navn, adresse og e-mail på udtræknings tidspunktet der kan vinde præmien. Ingen crew eller personer med tilknytning til Hardware-TEST.dk & Overclocking.dk kan deltage i vore egne konkurrencer.

OBS !!!! Ovenstående er en fast og ufravigeligt regel ved alle konkurrencer.

Politik om personlige oplysninger
Alle personlige oplyser afgivet på vores sider i forbindelse med medlemskab af vores Community, deltagelse i vores konkurrencer, eller anonymt brug af vores forum vil blive behandlet fortroligt og vil ikke blive videregivet til 3. part.

Hvis du mener der mangler noget i ovennævnte, så send venligst en mail til redaktøren eller en af redaktionsassistenterne, listen over aktuelle medlemmer af redaktionen kan findes under kontakt i menuen. Yderligere forslag og kommentarer kan endvidere stilles til et relevant medlem af crew eller diskuteres i forum i kategorien "om siden". Hvis du støder på et indlæg du mener er i strid med forumreglerne, kan du gøre opmærksom på det via anmeld-funktionen.

Vi ønsker dig en god fornøjelse med brug af vores forum.

Med venlig hilsen


Hardware-TEST.dk
The Boss