Kabinetter d. 18. august. 2012, skrevet af Gustavss14 0 Kommentarer. Vist: 13462 gange.
Nu er vi så kommet til designet af CM Storm Stryker. Kabinettet virker meget plastik-agtigt ved første øjenkast, men når man først får hænderne på, opdager man, at kvaliteten ikke fejler noget. Kabinettet vejer alligevel en del, men det har Coolermaster selvfølgelig tænkt over, så de har monteret et håndtag i toppen, der skal gøre det nemmmere at flytte rundt på kabinettet.
Men lad os begynde med fronten af CM Storm Stryker
I fronten ser vi som det første ni ventilerede bay covers, hvor tre af dem kan bruges som 5,25 pladser og resten som støvfiltre til de to 120 mm blæsere, der køler harddiskene. Nederst i fronten er Coolermasters logo indprintet på et lille aftageligt cover, der dækker en gemt æske, som du kan læse om længere nede.
Som jeg nævnte tidligere gemmer der sig en æske bag ved coveret, hvor bla. tilbehøret ankom i. Æsken kan bruges til at opbevare små dele, når man er på vej til f.eks. et LAN-party.
Venstre sidepanel indeholder et stort plexiglas, der giver et rigtig godt udsyn på dit hardware. Vinduet er nittet fast, så man skal ikke være bange for, at vinduet lige pludselig skulle falde ud. Til højre for plexiglasruden møder vi indsugningshuller til de to 120 mm blæsere. Blæsergitrene virker dog ikke som støvfilter, hvilket er et stort minus. Højre sidepanel er mindre spændende, så lad os hoppe videre til noget lidt mere spændende, nemlig bagsiden.
På bagsiden kan vi se 9+1 expansion slots, hvilket er rigeligt til quad-SLI eller CrossFire. I toppen er der monteret en 140 mm udsugningsblæser, der suger den varme luft ud af kabinettet.
Selvom den store 200mm blæser i toppen skubber luft ud, er den alligevel udstyret med et støvfilter, der nemt kan trækkes ud bagerst på kabinettet.
Det er noget af et avanceret og imponerende frontpanel, der er på Storm Stryker. Lad os starte fra toppen. Den store knap tænder maskineriet, og samtidig kommer et lysende CM storm logo frem på knappen. Nedenfor finder vi fan-controlleren samt LED's on/off knappen. Fordybningerne mellem startknappen og fancontrolleren indikerer hvor hurtigt blæserne kører. Når man skrurer op og ned for blæserhastigheden kommer der en ret høj biplyd, som jeg kan forestille mig, virkelig kan blive irriterende på sigt. Længere nede finder vi reset knappen, to USB 3.0, to USB 2.0, eSATA, lydporte og selvfølgelig power LED og HDD LED.
Håndtaget på Storm Stryker er stort og komfortabelt at holde om. Håndtaget er boltet fast til kabinettet, og kan derfor tage helt op til 45 kg. Kabinettet vejer i sig selv 14 kg og med hardware kommer vi op på ~19 kg, så man skal ikke være bange for, at håndtaget pludselig skulle knække.
Under Storm Stryker finder vi fire solide fødder, der sørger for, at kabinettet står stabilt og at der ikke bliver sendt vibrationer videre. Også i bunden finder vi støvfiltre, der sikrer, at strømforsyningen og blæserne ikke suger en masse unødvendig støv ind i stømforsyningen og kabinettet. Begge støvfiltre kan tages af i hver deres ende og vaskes.
Lad os gå videre og se, hvordan Storm stryker ser ud indenvendig
Anmeld
Information