Software
Der er naturligvis en App, der skal hentes før man kan bruge iSafeFile enheden. Den hentes let ved at søge på iSafeFile i AppStore, og når den er hentet ned er man klar til at benytte enheden. Man tilslutter ganske simpelt enhenden via Lightning stikket på sin iPhone, hvorefter man skal give iSafeFile appen tilladelse til at kommunikerer med den. Herefter åbner appen og man kommer til hovedsiden, hvorfra man har fem valgmuligheder.
Øverst til højre er det muligt at komme til enhedens indstillinger, hvor man kan hente hjælp via en instruktionsvejledning og en FAQ. Begge dele tilgår O’pro9’s hjemmeside, hvor det er muligt at finde hjælp. Herudover er det muligt at tjekke lagerkapaciteten, Firmware version, batterikapaciteten og endeligt formaterer enheden og slette indholdet på den. Nederst er det muligt at rapportere problemer med enheden direkte til O’pro9 via en mail.
På hovedsiden har man derudover øverst mulighed for hurtigt at få et overblik over lagerkapaciteten både lokalt på din iPhone eller iPad, men også det eksterne lager i iSafeFile enheden. Herunder er det så muligt at tilgå lageret på begge enheder. Her er det værd at notere, at det der figurerer som lokalt lager gemt på iPhone eller iPad, altså kun er de ting man har valgt at kopierer ind i iSafeFile appen, og ikke det generelle lager. Det eksterne lager dækker naturligvis over de ting, man har valgt at flytte eller kopierer ned på lageret på selve iSafeFile enheden.
Under lagermulighederne er der en Contacts funktion, der gør det muligt enten af tage backup af sin kontaktbog eller gendanne den fra en tidligere backup.
Sidste funktion giver dig adgang til dit bibliotek af billeder på telefonen, hvorfra man kan browse, slette, kopierer osv. Endeligt er det muligt at angive et Master Password til brug med krypteringen, som vi kommer mere ind på senere.
På næste side ser vi nærmere på hvordan iSafeFile enheden og appen fungerer sammen.