Geforce GTX, Small Form Factor PCs

Komplet System d.  22. november. 2013, skrevet af morra19 0 Kommentarer.  Vist: 3954 gange.

Geforce GTX, Small Form Factor PCs

 

 

Så er Nvidia på banen med dedikerede Small Form Factor spillermaskiner i diverse afskygninger. Der er som sådant ikke noget nyt under solen, kabinettet og indmad kan købes separat og samles selv, men her får man et custom build efter Nvidias specifikationer, og selvfølgelig med deres logoer på kabinetterne. Det skal dog bemærkes, at logoerne er noget man selv får lov til at sætte på.

Som Nvidia selv udtrykker det: "A revolution in gaming performance—incredibly powerful, whisper quiet, and user friendly, in an unbelievably small and elegant design."

 

 

Selvfølgelig bliver de nye maskiner udstyret med den lækre Geforce GTX 700 serie af grafikkort, som i dag inkluderer NVIDIA GeForce Experience™ technologi som automatisk opdaterer drivere og optimerer dine spil med et enkelt museklik, samt GeForce ShadowPlay™ som kan optage videoer af dit spil, mens du spiller.

 

 

Du slipper selvfølgelig heller ikke for at modtage Nvidias efterårsbundle af udvalgte spiltitler, såfremt du trækker læderet op af lommen for at placere en købsforespørgsel på en af disse maskiner.

Den danske importør er Shark Gaming: http://www.sharkgaming.dk/
http://www.sharkgaming.dk/geforce-sff-3.html

 

Kilde: http://www.geforce.co.uk/geforce-small-form-factor-pcs