HTC lancerer HTC One i eksklusiv GULD udgave.

Smartphone/tablet d.  25. november. 2013, skrevet af Monberg75 0 Kommentarer.  Vist: 3448 gange.

HTC lancerer nu deres HTC One model i en ny eksklusiv GULD udgave.

 

HTC, en global leder inden for mobil innovation og design, annoncerede i dag en ny, sofistikeret farvevariant af sit prisbelønnede flagskib, HTC One. Den nye eksklusive variant indeholder alle de samme anmelderroste features som HTC One samt masser af power – blot i en ny guldfarvet aluminiumsindpakning, der oser af luksus og stil. Allerede i december vil HTC One i guld være tilgængelig på det danske marked.

Med denne eksklusive udgave af årets smartphone får man alle de samme funktioner som den originale HTC One. HTC BlinkFeedTM, der samler nyheder og sociale feeds direkte på startskærmen, Ultrapixel kameraet, som giver uovertrufne billeder samt de dobbelte fronthøjttalere, der giver bedre lyd end nogensinde.
 
HTC One i guld bygger videre på den eksisterende farveportefølje af sølv, sort, blå og rød, og kan inden længe fås hos en række danske forhandlere, herunder HTC Concept Store.
 
HTC Corp. (HTC) blev grundlagt i 1997 og har siden udviklet mange prisvindende mobile enheder og innovative teknologier. Alt, hvad vi foretager os, tager udgangspunkt i rigtige mennesker, og HTC skubber gerne til de designmæssige og teknologiske grænser for at kunne give vores kunder i hele verden innovative og personlige oplevelser. HTC produkter omfatter smartphones med HTC Sense™, der er en flerlags grafisk brugergrænseflade, der giver en unik og meget intuitiv brugeroplevelse. HTC er noteret på Taiwan Stock Exchange (TWSE: 2498). Yderligere oplysninger findes på www.htc.com. 
 
 
Kilde: Nyhedsbrev.