Seagate overvågningsHD

Harddiske d.  28. februar. 2014, skrevet af Audane 0 Kommentarer.  Vist: 4060 gange.

Seagate overvågningsharddiske

 

Seagate har netop pr. 25/2 lanceret en ny serie harddiske specielt henvendt til videoovervågningsoptagelser. Fokus fra Seagates side har været at konstruere harddiske i "Enterprise Class"(tænk ala WDs Red-serie), der henvender sig til 24/7 brug både i enkelt-disk opsætninger, men også til RAID-opsætninger; opfylder kravene til virksomheden, hvad enten det er en mindre virksomhed eller større overvågningssystemer i byer, der kræver konstant informationstilføjelser.

Uanset om det er 1,2,3 eller 4TB diskene, der anvendes er der mulighed for at opsætte dem til 16 diske (partitioner) samt 32 kameraers tilgang pr. disk simultant.

 

 

Seagates Stephan Vigedal, der har ansvaret for Seagates Bare Drive-division i Norden udtaler selv i en mail til HWT.dk: 

"Vi oplever et stigende behov for analyse og brug af store datamængder f.eks. til at kalkulere med øget trafik og lange køer i lufthavnen. Vi trådte ind på dette marked for mere end 10 år siden med verdens førende harddisk til kameraovervågning. Takket være den viden vi har opbygget, kan vi tilbyde en rigtig god løsning til afspilning af videomateriale."

Overvågningsharddiske/Surveillance HDD har i deres 4TB versioner plads til op til 480 timers HD-materiale, hvilket gør det til den største disk til kameraovervågning, der findes på markedet. MTBF eller på dansk-engelsk "Mean Time Between Failure" er på 1 milllion timer, hvilket forhåbentlig vil være med til at sørge for lavere vedligeholdelsesudgifter for virksomhederne.

Lidt hurtig information om diskene

  • Præcisions-tunet til overvågnings-arbejdsbyrde med mange simultane skrivninger non-stop
  • Yder pålideligt i multi-drev systemer med RAID-support
  • Roterende vibrations-sensorer for at højne pålideligheds-ydelsen
  • Muligt at justere opsætningen således den bedst understøtter bevægelses-aktiverede kameraer med "Idle 3" understøttelse

 

Læs mere på nedenstående link til Seagates egen hjemmeside

http://www.seagate.com/internal-hard-drives/consumer-electronics/sv35/?cmpid=friendly-_-pr-surveillancehdd-us