Intel fremviser Thunderbolt 3 på IDF 2015

Diverse d.  21. august. 2015, skrevet af neemos 0 Kommentarer.  Vist: 1122 gange.

Intel afslører Thunderbolt 3 på IDF 2015



Kilde: hexus.net


Intel afslørede på årets Computex i sommers, deres Thunderbolt 3 teknologi med USB-C indbygget. Teknologien blev af Intel beskrevet som en port der kan det hele og mere til. Nu til IDF 2015 (Intel's developer forum 2015) fremviser de flere forskellige teknologier som bygger på Thunderbolt 3 og USB-C og som kan levere et hav af nyttefulde features.



Kilde: hexus.net



Der er flere forskellige produkter der bliver fremvist lige nu på IDF 2015, men specielt et område har fanget vores interesse, Computing Innovation Zone hvor de fremviser eksterne grafikkort. Hexus.net har fået taget billeder af et par nye enheder og en af dem tilbyder endda både USB 3, HDMI porte, Display porte og Ethernet port.



Kilde: hexus.net


På billederne ovenover ser man en tynd og pæn Thunderbolt 3 docking station som har alle de porte der blev nævnt før. Oveni det har den også USB 3, USB-C og mulighed for ekstern audio foran. Docking staitionen her kan drive 2 stk 4k skærme og det var lige præcis hvad den gjorde til fremvisningen. Denne enhed er udstyret med en AMD Radeon R9 M385 GPU.


Kilde: hexus.net



Hvis du blev helt opstemt da vi nævnte eksterne grafikkort, men blev lidt skuffet over ovenstående eksempel, så bare rolig. Her ses et regulært ASUS made desktop AMD Radeon R9 200 series grafikkort som står og kører Unigine Heaven benchmark på en ekstern tilsluttet 4k skærm. Så fremtiden ser lys ud og det bliver spændende at se hvad de smider på markedet i den nærmeste fremtid.


Kilde: www.hexus.net