Neonode AirBar sensor

Diverse d.  18. december. 2015, skrevet af cmnielsen 0 Kommentarer.  Vist: 2190 gange.

Neonode AirBar sensor

Pressemeddelelse (Oversat fra engelsk)

Neonode AirBar ™ sensor - omdanner pc'er til Touch interaktive enheder. AirBar får PC skærme til at komme til live, ved at bringe touch og gestus sensing til nye eller eksisterende pc'er

STOCKHOLM, Sverige-16 december 2015 – Neonode Inc, annoncerede i dag sin nye AirBar sensor med zForce AIR ™ teknologi, en anordning der gør det muligt med touch funktionalitet på nye eller eksisterende ikke-touch pc'er, der kører Windows eller Chrome OS.

Neonode vil demonstrere AirBar under electronics show i Las Vegas, fra 6-8 januar 2016.

 

AirBar er et modul, der er magnetisk fastgjort i bunden af en PC-skærm. Når den er monteret og sat i USB-porten er sensoren aktiveret og begynder at udsende usynlige lys til at registrere brugerens touch og fagter. PC-brugere kan derefter interagerer med deres enheder ved hjælp af velkendte touch handlinger som swiping, zoom og rulning. AirBar er en transportabel løsning til brug derhjemme, på kontoret, i skolen eller på rejser og kan bruges med fingre, handsker, lange fingernegle og endda pensler.
 


 


"Forestil dig, at tage en ikke-touch PC, og inden for få sekunder gør den til en touch interaktive enhed. Vores sensor forlanger ikke installation af nye drivere eller langvarige instruktioner. Brugeren forbinder blot AirBar og kan derefter begynde at interagere med displayet straks – it´s Plug'n'touch. Sammenlignet med nutidens pc'er med indbygget touchscreens holder AirBar sensor din høj kvalitet skærm ren og uden fedtede fingeraftryk,"sagde Remo Behdasht, SVP Business Development i Neonode. "Vi forventer en entusiastisk reaktion til AirBar fra slutbrugerne, detailhandlere og PC OEM-producenter, og vi arbejder på at udvide hvordan AirBar kan omdanne endnu mere dagligdags udstyr til interaktive oplevelser." konkluderede hr. Behdasht.

 

I en begrænset periode er 15,6 tommer version af AirBar tilgængelig på www.air.bar med en indledende pris $49.
For information om produktet og forventet leveringstid besøg www.air.bar

Kilde og billeder: Pressemeddelelse tilsendt fra http://edelmandeportivo.com