ASRock Z170 Gaming-ITX/ac modtager hæder

Bundkort d.  25. december. 2015, skrevet af cmnielsen 0 Kommentarer.  Vist: 3104 gange.

ASRock Fatal1ty Z170 modtager hæder

ASRock's hæderkronede bundkort, har fået fine udmærkelser af både TomsHardware samt TweakTown.
I den anledning har de selvfølgelig ikke undladt at sende en pressemeddelelse ud, og den skal I ikke snydes for. Den kan i en oversat udgave læses herunder.

Press Release:

TAIPEI, Taiwan, 24 December 2015 - ASRock Fatal1ty Z170 Gaming-ITX / ac er et miniature Intel Z170 motherboard til enthusiaster der ønsker en overlegen og flytbar gaming PC. Fornylig har Tom's Hardware givet ASRock Fatal1ty Z170 Gaming-ITX / ac deres "2015 Editor Approved award". Ligeledes har TweakTown också lavet et review af dette motherboard og har givet det "Must Have Editor's Choice". De roste det for dets fremragende funktioner, gode overclocking ydeevne, gode layout og et fornyet UEFI til en overraskende rimelige pris.
 

“Little things make a big difference in Mini ITX internal layout, and some of ASRock’s big ideas are smart choices, including placing the PCIe 3.0 x4 M.2 connector under the motherboard. ASRock’s Fatal1ty Z170 Gaming-ITX/ac sets the standards for high-end Mini ITX Skylake gaming and overclocking.” udtalteThomas Soderstrom, senior staff editor på Tom’s hardware.

Størrelsen hæmmer ikke de indbyggede funktioner i ASRock Z170 Gaming-ITX/ac. Det er bygget en otte lag PCB og udnytter et otte faset power design, som i sidste ende fører til bedre ydeevne, og er yderligere forstærket af resten af Super Alloy og Gaming Armor designet, såsom Premium 60A Power Chokes, Dual-Stack MOSFET, Nichicon 12 K Platinum kondensatorer, Hi-Density strømstik, 15μ guld kontakter og Digi Power.
 

 
En af de indbyggede HDMI-porte har endvidere en supplerende chip til at støtte den nyeste version af HDMI og HDCP. Dermed er ASRock Fatal1ty Z170 Gaming-ITX/ac også det eneste mini-ITX gaming bundkort, der har evnen til at afspille videoer eller spil i 4K opløsning 60 hertz og bruger Intel HD-grafik! Det er dit bedste valg for en lille Intel Z170 gaming rig, men du behøver ikke at tage mit ord for det, tag over til over til Tom's Hardware og tjek deres review selv.
 

Tom’s Hardware’s review on ASRock Fatal1ty Z170 Gaming-ITX/ac:
http://www.tomshardware.com/reviews/asrock-fatal1ty-z170-gaming-itx-ac-motherboard,4326.html

TweakTown’s review on ASRock Fatal1ty Z170 Gaming-ITX/ac:
http://www.tweaktown.com/reviews/7485/asrock-fatal1ty-z170-gaming-itx-ac-intel-motherboard-review/index11.html

Kilde og billeder: Tilsendt pressemeddelelse fra asrock.com.tw