MSI frigiver nyt X99 & Z170 CARBON

Bundkort d.  04. januar. 2016, skrevet af cmnielsen 0 Kommentarer.  Vist: 3274 gange.

MSI frigiver nyt X99 & Z170 CARBON

MSI har netop frigivet nye grafikkort, hvor der er kælet for detaljerne. Således er de to nye carbon bundkort udstyret med "Mystic Light" som skulle gøre kortene mere sofistikerede.
Vi har fået tilsendt en pressemeddelelse som er blevet oversat fra Engelsk. Se herunder hvordan de selv præsenterer deres kort.


Press Release.

X99A GODLIKE GAMING CARBON Edition

                                 

Den mest kraftfulde gaming løsning i verden er lige blevet bedre. X99A GODLIKE GAMING CARBON Edition har egenskaber der forbedrer Mystic Light RGB LED. Det understøtter op til 16.8 Million farver og 16 LED effekter og giver dig mulighed for at style dit tower på enhver mulig måde. Med Audio Boost 3 Pro, Killer DoubleShot - X 3 Pro, Turbo M.2 connectivity, 2 X hurtigere USB 3.1 Type-A & Type C, er X99A GODLIKE GAMING CARBON Edition det mest kraftfulde bundkort til dine kampe.

Udover gaming, har X99A GODLIKE GAMING bundkortet allerede bevist,  at det hører til i verdens top mht. overclocking og bærer en lang historie af verdens rekorder arvet fra MSIS legendariske Overclocking bundkort. Det har desuden den patenterede Turbo Socket. X99A GODLIKE GAMING CARBON Edition fjerner alle grænser ved at give ekstra pins (2036 i alt) for bedre at kunne overclocke Intel ® extreme-processorer.


Z170A GAMING PRO CARBON EDITION

                                 

Med de nyeste Intel ® Z170 chipset og den nyeste version af Mystic Light, er Z170A GAMING PRO Carbon Edition bundkortet sikker på at tilbyde fremragende ydeevne og tilpasning af dit system. Oplev lynhurtig online gaming med MSI GAMING LAN drevet af Intel. Nyd krystalklar fordybende i spillets lyde fra premium kvalitetskomponenter af Audio Boost 3.

Indlæse dine spil i løbet af et øjeblik med lynende hurtig Turbo M.2 dataoverførselshastigheder med op til 32 Gb/s. Steel Armor sikrer de største sværvægtere indenfor grafikkort og monteringen af dem er solid og stabil. Kortet er udviklet til at give både fantastisk gaming og visuelle oplevelser. Z170A GAMING PRO CARBON Edition giver dig masser af grunde til at vise det frem.


Kilde og billeder. Press Release tilsendt af msi.com