Y-350X 7.1 DOOM Edition Gaming Headset

Lyd d.  17. april. 2016, skrevet af cmnielsen 0 Kommentarer.  Vist: 2861 gange.

Y-350X 7.1 DOOM Edition Gaming Headset

Thrustmaster har skabt det ultimative våben. Det helt nye headset er et teknologisk kraftcenter. Det er officielt licenseret til Xbox One og Windows. Y-350 X udnytter fordelene ved 7.1 virtuel lyd uden kompromiser med hensyn til kraft. Dette er mere end bare et headset, det er et komplet arsenal til en utrættelige kamp i diverse multiplayerspil!

De  ultra-store 60 mm enheder - giver den mest kraftfulde virkning til dato og kombineret med boostet bas tillader det spillere at opleve fuld intensitet i kamp. "Ørepadsenes" store design giver bassen dybde og masser af kraft og er uovertruffen til denne pris.

Thrustmaster har valgt AM3D teknologi som en vigtig allieret og det giver mulighed for 7,1 virtuelle lyd på et niveau, der sjældent er hørt før.

Bruges den med en trådløs Xbox Controller, er Y Sound Commander en audio kontrol base, som styrer lydstyrke, bas og chat niveau indstillinger. En unik feature i sin kategori: det omfatter baggrundsbelyst real-time indikatorer for instant status oversigter, så spillerne kan foretage hurtige justeringer af volumen / bas / chat og balance.

 

Der må ikke være nogen pauser - og det også gælder for dine våben. Y Power Pack er udformet med dette for øje og det har derfor sin egen strømkilde, så du ikke dræner din gamepads batterier. Med Y Power Pack, er Y-350 X headset selvforsynende.

Y Power Pack lader spillere spille og oplade hovedsættet på samme tid. Der ingen undskyldninger for ikke at holde kampen i gang.

Y-350 X vil være tilgængelig fra 13 maj 2016, og have en udsalgspris på £129.99/€149.99

Kilde og billeder: techpowerup.com