Julen nærmer sig

Diverse d.  06. december. 2016, skrevet af The Boss 0 Kommentarer.  Vist: 1294 gange.

 

Årets julegave til den kræsne lytte.

 

 

 

#1 Creative iRoar Go
Creative iRoar Go er den nyeste højttaler i Creatives Roar-serie - og den eneste vandafvisende model i serien. den er udstyret med Creatives nye SuperWide-teknologi, hvor lyden spreder sig forskelligt alt efter, hvordan højtaleren placeres i rummet. Kombineret med et 5-drive system, en Neodymium-subwoofer og to high-performance forstærkere sikre de lyd af højeste kvalitet.

Vejl. pris: 1499,- kr.

 

http://us.creative.com/p/speakers/creative-iroar-go

 

#2 Blue Lola hovedtelefoner
Mikrofon producenten Blue er særlig kendt for deres populære studie- og USB-mikrofoner, men sortimentet tæller også høretelefoner i højeste Hi-fi-kvalitet. Hovedtelefonerne Lola skiller sig ud med dereskarakteristiske design, som optimerer både lydoplevelse og pasform. Lolas specielfremstillede 50mm. driver er med til at sikre et harmonisk lydbillede, så man får alle detaljer med, hvad enten man lytter til musik, streamer eller gamer.

 

Vejl. pris 2049,- kr.

www.blue-headphones.com

 

 



#3 Creative Flex hovedtelefoner
Creative Flex er et sæt sammenklappelige on-ear-hovedtelefoner med komfortable ørekopper i kunstlæder, indlejret mikrofon og udskiftelige farvedetaljer. De ultralette hovedtelefoner er designet, så udefrakommende støj dæmpes, og man uforstyrret kan lytte til sin yndlingsmusik - samtidig med, at komforten er i top.


Vejl. pris: 249.- kr.

 

http://dk.creative.com/p/headphones-headsets/creative-flex

 

 

#4 Creative Outlier Sports
Outlier Sports er Creatives bud på et par InEar-høretelefoner, der er optimeret til brug i forbindelse med træning. det trådløse headset understøtter aptX-cordec'en for lyd, så man får den bedst mulige trådløse afspilning, når de kobles til ens smartphone via Bluetooth. InEar-modellen er produceret i et svedbart materiale og designet til at sidde godt og behageligt i øret, så man kan fokuserer på sin træning uden at skulle bekrymre sig om høretelefoner, der falder ud eller generer.

 

Vejl. pris: 549.- kr.

www.creative.com
 

 

 

#5 En håndfuld god lyd
Creatives nye Muvo 2-højttalere med Bluetooth er et bevis på, at selv de mindste højttalere kan levere stor lyd. De fås i to størrelser: en mine og en mikro-model, der begge er både vand- og støvafvisende. Højttalerne kan enten bruges hver for sig eller kobles sammen i par ved hjælp af såkaldt Steroo Wireless Link-teknologi, som gør det muligt at forbinde to højttalere af samme model via Bluetooth, så man får et 2.0-højttalersystem.

Vejl. priser:
Creative Muvo 2: 599,- kr.
Creative Muvo 2c: 399,- kr.

 

http://dk.creative.com/p/speakers/creative-muvo-2