Nyhed: Logitech G og McLaren annoncerer Logitech McLaren G Challenge 2020

Diverse d.  28. maj. 2020, skrevet af cmnielsen 0 Kommentarer.  Vist: 735 gange.

Logitech G og McLaren annoncerer Logitech McLaren G Challenge 2020
 

Logitech McLaren G Challenge vil se gaming- og racerløbsfans fra hele verdenen tage kampen op i Project CARS 2

 

Danmark— 28. maj, 2020 — Logitech G, en del af brandet Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI), og den førende innovatør inden for spilteknologier og gear, præsenterer den tredje, årlige Logitech McLaren G Challenge 2020. Konkurrencen er skabt på baggrund af succesen fra de tidligere Logitech G Challenge e-racerløbskonkurrencer sammen med racerløb- og teknologimærket McLaren; skaberen af luksus og højtydende sportsvogne og super cars.

”I løbet af de sidste par måneder har vi set en eksplosion i e-racing” siger Jim Hoey, Head of G Challenge hos Logitech G. ”Det er tydeligt, at linjen mellem virtuel og ægte racing er blevet sløret, og nu, mere end nogensinde, har mennesker overalt adgang til en utrolig racingoplevelse”.

Der er mere på spil i dette års G Challenge. I år får vinderen en fire-dags tur til London med alt betalt, kommer med bag kulisserne hos McLaren, får en guidet tur hos McLarens Technology Centre, coaching fra den internationalt-kendte racerkører Lando Norris, en køretur i en McLaren sportsvogn og en VIP-oplevelse til F1® British Grand Prix 2021.

”Logitech McLaren G Challenge 2020 er et utroligt spændende skridt i vores succesfulde samarbejde med Logitech G,” siger Mark Waller, Managing Director of Sales & Marketing hos McLaren Racing. ”G Challenge er for McLaren og Logitech G en stærk måde at skabe forbindelse til vores fans på og en mulighed for gamere fra hele verdenen til at dele deres passion for racerløb og teste deres køreevner.”

Logitech McLaren G Challenge 2020 er delt op i fire divisioner – Nordamerika, Latinamerika, Europa og Asien og Stillehavsområdet – som hver holder online kvalifikationer og/eller wildcard events gennem sommeren 2020. Vinderne af disse events skal konkurrere i divisionernes regionale finaler. Top tre fra hver division skal så kæmpe i den verdensomspændende finale.

De online kvalifikationskampe, wildcards og regionale finaler i Logitech McLaren G Challenge 2020s vil alle blive spillet på Projekt CARS 2. De regionale finalister vinder en plads i den store finalekonkurrence og betalt rejse dertil for dem selv og en gæst.

“Det er tredje år, vi arbejder på G Challenge med Logitech, og vi kan ikke vente til startflaget, ” siger Joe Barron, Marketing & Esports Manager hos Slightly Mad Studios. ”De forrige år har kampen været tæt og konkurrencerne episke, hvilket har hjulpet os med at finde nogle af de mest talentfulde inden for e-racerløb. I 2020 vil vi se nye ansigter kæmpe mod kendte navne, og med så stor en præmie på spil, vil kørerne trykke speederen helt i bund.”

Har du det der skal til? Registreringen til de online kvalifikationer er nu åben, og du kan tilmelde dig her https://www.logitechg.com/da-dk/esports/g-challenge-eracing.html. For more information besøg vores blog eller følg os på Instagram eller Twitter.

Om Logitech G
Logitech G, et brand i Logitech International, er en global markedsleder inden for PC og konsol-gaming udstyr. Logitech G tilbyder spillere på alle niveauer brancheførende tastaturer, mus, hovedtelefoner, mussemåtter samt simuleringsprodukter såsom hjul og flight-sticks – alt sammen gjort muligt gennem innovativt design, avancerede teknologier og en stor passion for spil. Etableret i 1981 med hovedsæde i Lausanne i Schweiz er Logitech International et schweizisk selskab børsnoteret på SIX Swiss Exchange (LOGN) og på The Nasdaq Global Select Market (LOGI). Find yderligere information om Logitech på deres hjemmeside eller @LogitechG.

Logitech og andre af Logitechs brands er registrerede varemærker under Logitech Europe S.A og/eller dets affilialer i USA og andre lande. Alle andre varemærker er de respektive ejeres ejendom. Mere information om Logitech og dets produkter findes på virksomhedens hjemmeside, logitech.com.

Om McLaren Racing
McLaren Racing blev grundlagt af racerkøreren Bruce McLaren fra New Zealand i 1963. Holdet deltog i deres første Formel 1-løb i 1966, og siden da har McLaren vundet 20 Formel 1 verdensmesterskaber, mere end 180 Formel 1 grand prix, 24 Timers Le Mans ved første forsøg og Indianapolis 500 tre gange. McLaren Racing konkurrerer i 2020 i FIA Formel 1 verdensmesterskaberne med Carlos Sainz og Lando Norris, og i IndyCar Series i USA med Oliver Askew og Pato O’Ward. Fernando Alonso konkurrerer for holdet i Indy 500 i nr. 66 Ruoff Mortgage Arrow McLaren SP Chevrolet.

Om Slightly Mad Studios
Slightly Mad Studios er holdet bag den højt elskede GTR® serie, Need For Speed® Shift™ & Shift 2 Unleashed®. De har erfaring fra over 10 år med racerløb, og Project CARS repræsenterer kombinationen af oplevelsen og arven.  Hold dig opdateret omkring Slightly Mad Studios ved at besøge vores hjemmeside: https://www.slightlymadstudios.com

Eller på sociale medier:
Twitter: https://twitter.com/slightlymadteam
Facebook: https://www.facebook.com/slightlymadstudios
Slightly Mad Studios er et Codemasters® firma.

Kilde og billeder: Tilsendt PR.via thinkpr.dk