Test: Xigmatek Pantheon Silver

Kabinetter d.  24. juni. 2011, skrevet af freak_master 0 Kommentarer.  Vist: 9522 gange.

Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: freak_master
Oversættelse: freak_master

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: Xigmatek
DK distributør: PCB.SE

Introduktion

 

Det kan være svært at rejse sig fra stolen, når der kommer et nyt midi-kabinet på markeret i dag. Der er rigtig mange derude, der prøver at lokke én med dens ydre udseende eller kæmpe store ubrugelige blæsere, hvor begge af disse slags vil være på bunden af ens ønskeliste, hvis man tænker en smule over ens kabinets køling.

Men det sker dog, at der et eller to, der får én til at rejse sig. Hver enten om det er et kabinet til en utrolig god pris, dens køling, dens funktioner eller udseende. Dette kabinet har fået mig til at rejse mig. Ud fra hvad jeg kan se på kassen, så ser det utroligt lovende ud hvad angår køling og funktioner. Udseendet er jeg lidt neutral overfor.

 

 

Xigmatek er et firma, der har størstedelen af deres produktion i Tyskland. De er mest kendt for deres køling. De laver blæsere, CPU kølere og GPU kølere. De er dog også begyndt at lave kabinetter for et stykke tid siden. Da vi ikke har haft et Xigmatek kabinet før, har dette meget at leve op til, da det er det, der lidt vil bestemme firmaets omdømme for os.

På næste siden åbner vi op for kassen og ser, hvad der følger med.