Digital tv over internettet muligt

Diverse d.  17. december. 2002, skrevet af The Boss 0 Kommentarer.  Vist: 827 gange.


PRESSEMEDDELELSE København, den 17. december 2002


Ny DVD-afspiller gør digital tv over internettet muligt


KiSS Technology lancerer nu verdens første DVD-afspiller med DivX-support og direkte forbindelse til internettet. Afspilleren er den anden i rækken i en serie af nye DVD-afspillere fra KiSS Technology baseret på den avancerede EM8500 DVD-decoder chip fra Sigma Designs (Nasdaq: SIGM).

DP-500 har mulighed for at afspille video kodet i DivX version 4 og 5 og har desuden indbygget Ethernet-port. Netforbindelsen giver mulighed for en helt ny række af funktioner, inklusive internet-radio, digital tv og distribution af musik, billeder og video direkte fra Internettet eller fra en PC i hjemmet.

Med DP-500 har KiSS Technology for anden gang på få måneder lanceret et produkt, der som det første i verden giver forbrugerne nye digitale muligheder. Med DP-500 bliver det muligt at udnytte internettets digitale underholdningsmuligheder direkte på fjernsynet,? siger Peter Wilmar Christensen, adm. direktør for KiSS Technology.

Med indbygget netværksport kan DP-500 blive koblet på internettet eller på hjemmenetværket. Dermed er det muligt at bruge hjemme-pc´en som datalager for musik, billeder og video, som DP-500 herefter kan streame direkte til fjernsynet. Det giver en helt nye underholdningsmuligheder, da fjernsynet og stereoanlæg gennem DP-500 nu bliver en integreret del af hjemmenetværket.

Desuden kan DP-500 med den effektive DivX-kompression streame video i DVD-kvalitet på en 1 mbit xDSL-linie.

?Med DP-500 har vi brudt en alvorlig barriere for at lytte til digital radio eller endda se video i DVD-kvalitet distribueret over Internettet,? siger Peter Wilmar Christiensen, adm. direktør for KiSS Technology.

DP-500 er både udviklet, fremstillet og designet i Danmark. DP-500 benytter sig af den såkaldte ?progressiv scan?-teknologi, som øger kvaliteten markant i forhold til softwarebaserede DivX-dekodere. DP500 understøtter som standard DivX, CD/MP3, CD-RW, SVCD, VCD og DVD-RW.

Om KiSS Technology
KiSS Technology A/S blev grundlagt i 1994 og har siden udviklet sig til en af verdens førende producenter af DVD produkter og DVB-modtagere. KiSS Technology har hovedkvarter i Hørsholm og har desuden salgskontorer I Sverige, Tyskland og UK. KiSS Technology A/S har fire forretningsområder: DVD-løsninger, plasma- og TFT-skærme, DVB-løsninger og distribution af multimedieprodukter.


www.kiss-technology.com