Test: Icy box NAS 6220 Media server

Netværk d.  27. juni. 2011, skrevet af tatoo1956 0 Kommentarer.  Vist: 17228 gange.

Korrekturlæser: Mino
Billed behandling: tatoo1956
Oversættelse: tatoo1956

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1227,00
Produkt udlånt af: IcyBox
DK distributør: IcyBox

Introduktion

 ICY BOX 6220 er ikke en "ordinær" NAS. Den er rettet mod en bred målgruppe, som ikke nødvendigvis er fuldbefarne i komplicerede netværks-opsætninger. Den udmærker sig ved at være virkelig let at sætte op og benytte i hverdagen for langt de fleste.

Med NAS 6220 Media Serveren kan du dele billeder, videoer, film, filer mm. og selv dine bedsteforældre kan finde ud af at betjene den, og se de ting, som du vil vise dem. Den er placeret hjemme hos dig og de kan sidde i Australien og se dine delte mediefiler, uden problemer. Den kan forbinde og overføre indhold direkte til Facebook, Twitter og Youtube og rigtigt meget mere. 



Her er RaidSonic's beskrivelse af, hvad formålet er med deres ICY BOX NAS 6220:

Den nye ICY BOX IB-NAS6220 kombinerer en masse fordelagtige funktioner: Du kan gemme dine egne data, nyde film og musik og hvor internettet er tilgængeligt; får du muligheder for at bruge og bevare kontrollen over din ICY BOX.

Denne NAS6220 har plads til to 3,5 "SATA harddiske med op til 2 TB. Alle data kan stilles til rådighed for hjemmenetværket og er dermed tilgængelige via Samba serveren. Også printernetkortet kan deles. Til installationen har du ikke brug for særlige it-kompetencer. Hvis du kan bruge en computer, kan du også installere og benytte en NAS6220.

Ønsker du at nyde dine film og musik, selv når du ikke er hjemme? I fortiden, du var nødt til at kopiere data og tage dem med dig, eller du var nødt til at placere dem på en Internet platform. Med NAS6220 kan du nu nyde det hele på dens egen hjemmeside, musik eller film, som du har gemt sikkert derhjemme.

Når du vil dele din musik og film, kan du give individuelle rettigheder til brugerne. Således vil dine data fortsat være sikre bag din firewall.

Angående "Data-sikkerhed": Med RAID 1 kan du sikre dine data ved spejling ("gør sikringen dobbelt"). Med RAID 0 eller BIG, kan du bruge selv de sidste byte i hukommelsen. Til slut kan du ydermere bruge One-Touch-Backup. Der er mere sikkerhed, end du finder på nogen web platform.



 

Her er, hvad Raidsonic beretter om sig selv: 

Raidsonic blev grundlagt i 1999. I maj 2004, byggede vi nye lokaler for at imødekomme de øgede krav. Efter den enorme succes i Tyskland, er der sket en stærk ekspansion på det europæiske marked.

Raidsonic var måske den første virksomhed i Tyskland, som havde anerkendt betydningen af vigtigheden i eksterne harddiske.
På dette grundlag bringer vi, i løbet af et par år, vores eget mærke: ICY BOX på markedet. 
ICY BOX IB-350, et eksternt kabinet til 3,5" harddiske, har banet vejen af ??varemærket. Vi har udvidet sortimentet af ICY BOX, med nyheder som eksterne kabinetter til 2,5" harddiske, eksterne RAID-systemer, og med ICY BOX NAS (Network Attached Storage / Network Server), har vi opnået et ry som eksperter på området.

Vi åbner kassen på næste side: