Test: Cooler Master Notepal Lapair

Tilbehør d.  16. juni. 2011, skrevet af Grymok 0 Kommentarer.  Vist: 10702 gange.

Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: Cooler Master
DK distributør: MMD

Introduktion

 

Vi kender alle det, at man sidder med sin bærbar i skødet i længere tid af gange, bærbaren blivere varmere og varmere og det bliver ubehageligt i længden, at sidde med bærbaren. Det retter Cooler Master op på med sin Notepal Lapair køler, som gør det komfortabel at sidde med sin bærbar på skødet, uden den brændende fornemmelse. Det der gør denne køler lidt mere interessant end sine forgængere er, at der er en blød pude på underside som gør det behageligt, men også giver en god vinkel når man skal læse noget på sin bærbar.

 

 

 

Lidt om Cooler Master og hvad de står for.

Cooler Master blev grundlagt med den mission at levere branchens bedste termiske løsninger. Siden oprettelse for et årti siden, har virksomheden været tro mod denne mission, de fremstår som en af verdens førende virksomheder, som beskæftiger sig med udstyr, hvor varme udvikling skal løses.

Cooler Master's nuværende forretning omfatter en omfattende lineup af termiske løsninger til en bred vifte af brugere. Virksomhedens produkter breder sig fra kølere til f.eks CPU, GPU og lignende, computer kabinetter, blæsere til kabinettet, industrimaskiner, telekommunikationsudstyr, og mange andre enheder.

 

 

På næste side ser i nærmere på specifikationerne og designet