Test: Ttesport Black Element Gaming Mouse

Styre-enheder d.  09. september. 2012, skrevet af Blackwater 0 Kommentarer.  Vist: 8317 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Blackwater
Oversættelse: Blackwater

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 432,00
Produkt udlånt af: PCB.SE
DK distributør: Komplett.dk

Introduktion

 

Dagens mus er produceret til gameren. Formet efter hånden, masser af knapper og et lækkert look, til en pris der på alle måder er fair har vi her en virkelig udfordrer til de gamer mus der er på markedet. Kig med på de næste sider hvor min test af samme bliver effektueret. 

 

 

Thermaltakes Ttesport produkter er henvendt til gameren der har brug for lidt bedre kvalitet end vanligt. TT´s udgave af gamer tastaturet er kommer under kærlig behandling en uges tid hvor det er testet på godt og ondt. Det mekaniske keyboard er testet i flere forskellige spil og er samtidig bliver "flyttet" rundt på en del gange for at teste om det vitterlig kan holde til noget. 

 


Tt eSPORTS' Headquarters in the Neihu District, Taipei, Taiwan.

 

Ttesports er en underafdeling af Thermaltake der er kendt for køling af forskellige komponenter. Dette er fra Taiwan, men de har afdelinger overalt i verden. Ttesport er igang med at mase sig ind på et, i forvejen massivt, marked af gamermus, tastaturer, headsets mm.  Hvorvidt deres kvaliteter lever op til de krav der gør at de kan overleve på netop det marked kan de næste par måneders frigivelse af test af deres udstyr måske give netop dig en pejling på.