Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: tatoo1956
Oversættelse: tatoo1956

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: Synology
DK distributør: Tech Data

Introduktion


 

Vi tester Synologys nye NAS med betegnelsen 112+ NAS server. De skriver at den er rettet til små og mellemstore virksomheder - men mon ikke at mange "almindelige brugere" på bl.a. HWT kan bruge denne 112+. Den kan indeholde 1 harddisk (på 3½ eller 2½") med en maksimal størrelse på 4 Terrabyte.

Her er, hvad Synology skriver om deres Synology 112+ NAS Server:

DS112+ er en højtydende 1-bay all-in-one NAS-server

Synology DiskStation DS112+ byder på højtydende NAS med masser af funktioner, der hjælper små og mellemstore virksomheder med at centralisere sikkerhedskopiering, den beskytter vigtige aktiver og deler filer hurtigt og effektivt. Synology beskytter investeringen i din DS112+ med en 2-års begrænset garanti.
•107,92 MB/sek. ved læsning, 76,66 MB/sek. ved skrivning
 •Har SuperSpeed USB 3.0
 •Hardwarekrypteringsmotor
 •Mange kontorprogrammer
 •Komplette sikkerhedskopieringsløsninger
 •Køligt og stille design
 •Kører på Synology DiskStation Manager (DSM, som PT er version DSM 4.0-2198)

For at give et billede af hvad en NAS egentlig kan bruges til har Synology lavet dette billede, som illustrerer hvordan sådan en enhed sættes sammen med resten af maskinerne i hjemmet.



Synology har været på storage-markedet i mange år og har efterhånden leveret en hel del forskellige modeller til både hjemmet og virksomheder, med modeller som kan klare hastigheder på over 1GB/s!

Her er hvad Synology skriver om sig selv på deres hjemmeside:

"Synology er grundlagt i 2000. Synology er et ungt og energisk firma, der er dedikeret til udvikling af højtydende, pålideligt, fleksible og miljøvenlige Network Attached Storage (NAS)-produkter. Vores mål er at levere brugervenlige løsninger og god kundeservice, som opfylder behovet i virksomheder, hjemmekontorer, blandt individuelle brugere og familier."


Vi ser nærmere på kassens indhold på næste side: