Første færdig-PC til soveværelser !

Diverse d.  14. april. 2003, skrevet af The Boss 0 Kommentarer.  Vist: 593 gange.

Pressemeddelse.

Webconsult lancerer første færdig-PC der er godkendt til soveværelser!





I årevis har PC-købere måttet sande, at den maskine de gav ekstra for, for at den skulle være LowNoise, overhovedet ikke er i nærheden af det de lover, nogle gange er de endda decideret støjende! De kunder er så kommet til os, og har langt om længe fået den PC de ønskede sig. Det er ikke uden grund, at virksomheder som f.eks. Compaq henviser direkte til Webconsult når der er støjproblemer med deres maskiner!

Webconsult lancerer nu den færdig-PC der for alvor gør op med myterne og beviser at: Ekstrem støjdæmpning kan godt lade sig gøre i en færdig PC! Der er endnu ikke lavet støjmåling på Pc?en men en tilsvarende model i Sverige har vist at Pc?en den ikke alene kommer langt under normale støjdæmpningsresultater, den slår også løsninger baseret på vandkøling, løsninger baseret på "gør-det-selv"-metoder (ofte langvarige og komplicerede med brug af div. auto-materialer der aldrig har været tænkt til menneskelig håndtering), samt ?støjsvage? serier fra PC-producenter, der ofte er opgivet til omkring 30dB. De sidstnævnte er for det første stadig alt for støjende til at stå i f.eks. en stue eller et soveværelse, samtidig med at de benytter sig af komponenter, der er støjreduceret ved at nedsætte ydelsen på dem, og samtidig er proprietære så opgraderingsmulighederne er uhyre begrænsede. Samtlige Noise Control produkter støjdæmper UDEN ydelsestab, og baserer sig på samtlige standarder, så ALLE komponenter kan skiftes som man ønsker det!

Compergo maskinerne kan uden problemer stilles i soveværelset eller ved siden af spisebordet uden at man behøver slukke den!

Den første linie hedder O for Office, og er den ultimative drømmemaskine for dem der bruger deres PC til officebrug, f.eks. i receptioner, på kontorer og i hjemmekontoret.

Med udstyr som den nyeste og hurtigste harddisk fra Seagate (7200.7) samt 512Mb DDR333 RAM fra Kingston, er der fokuseret på komponenter der både giver rasende høj ydelse og meget høj stabilitet. Og naturligvis bliver der ikke brugt penge på hurtigt 3D-grafik eller ekstravagant lyd, der ikke tjener noget formål i en kontor-PC.

Relevante stik er selvfølgelig tilgængelige, f.eks.4xUSB2-stik samt integreret 10/100 net-stik.

Tusindvis af kunder kender Webconsult's gode support, men enkelte har alligevel ikke kunnet støjdæmpe fordi deres arrogante leverandører har fortalt dem at garantien på maskinen røg hvis det blev gjort.

Slip for arrogancen! Få en leveret, færdig, fuldt støjdæmpet PC med excellent support, som du ikke skal ud og ombygge for at få den maskine du ønskede!

Maskinen hedder Compergo, og bliver bygget på en fabrik hvor de har masser af folk til at lave en hurtig og kyndig PC-bygning, ligesom du også er garanteret lynhurtig support og ombytning i tilfælde af defekte komponenter. Det skal dog lige siges, at i udvælgelsen af komponenter er der gået efter ydelse og stabilitet også når det har kostet mere, så risikoen for en defekt PC er minimal.

Maskinen kan afhentes i Glostrup, ligesom service kan foregå ved aflevering - man er IKKE bundet til at sende med posten..





Mvh. Webconsult
Jesper Ryskin
Markedsføring