Test: Samsung Galaxy Ace 2

Smartphone/tablet d.  22. december. 2012, skrevet af Lenze 0 Kommentarer.  Vist: 11003 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: @ngler

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1939,00
Produkt udlånt af: Samsung
DK distributør: Samsung

Introduktion

 

Samsung Galaxy Ace II er en telefon der ligger sig lige midt i den store mængde af mellemklasse telefoner der er blevet mere og mere populær inden for den seneste årrække. Den har specifikationer som matcher og i nogle tilfælde overmatcher konkurrenternes i samme prissegment. Samsung lover ting som god skærm, god ydelse og god batteritid og det kan man jo aldrig få nok af.

 

 

Samsung kender vi vel efterhånden alle sammen. de er verdens største it-virksomhed, verdens næststørste skibsbygger, de er også en af de helt store spillere på bygge og konstruktionssiden og for at det ikke skal være løgn er det faktisk verdens 14. største forsikringsselskab, så man kan vist roligt kalde Samsung for en multivirksomhed som har en finger med i stort set alt hvad der bliver produceret i verden på den ene eller anden måde.

Igennem den seneste årerække har Samsung spyttet en masse mobiltelefoner, tablet osv. ud af samlebåndene og det er verdens næststørste mobilproducent kun overhalet af finske Nokia.

 

Men lad os se nærmere på om Samsung Galaxy ACE II kan skille sig ud eller lige så stille drukner i mængden af smartphones til omkring 2.000kr.