Test: Seagate Wireless Plus

Netværk d.  25. april. 2013, skrevet af Silent Sniper 0 Kommentarer.  Vist: 27353 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1355,00
Produkt udlånt af: Seagate
DK distributør: Techdata

Introduktion

 

Eksterne harddiske findes efterhånden i tusindvis af forskellige afskygninger. 3.5" store harddiske med meget høj kapacitet eller 2.5" harddiske, der tilbyder langt større portablitet, men på bekostning af lagerplads og til en lidt højere pris. Køber man fra en billig no-name producent eller vælger man at en harddisk fra Lacie, der er designet af Porsche? Der er rigtigt meget at vælge i mellem baseret på behov, men i dag har vi med et produkt at gøre, som virkelig skiller sig ud! Seagate Wireless Plus. For de uindviede, så ligner dette drev alle andre, men det skjuler en beskidt lille hemmelighed. Det er nemlig en trådløs og transportabel NAS, med indbygget batteri. 

Seagate er bestemt ikke noget nyt og ukendt navn i branchen. Hvis du har haft et par forskellige computere mellem hænderne, så har der med garanti siddet en Seagate harddisk i mindst en af dem, da de er en af de helt store spillere på netop det marked. 

Seagate blev grundlagt helt tilbage i 1979, så har de har været med helt siden PC'ens spæde ungdom, og er i dag vokset til en størrelse firma, der har over 50.000 ansatte på verdensplan.

 

 

Jeg vil over de næste par sider forsøge at teste denne "særling" af en 2.5" ekstern-transportabel-harddisk-nas-ting. Følg med. Giv mig et klap på skulderen og sig, at det nok skal gå alt sammen!