Test: Buffalo MiniStation Air HDW-PU3 500 GB

Harddiske d.  01. april. 2013, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 17046 gange.

Korrekturlæser: Polarfar
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Renissen2

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 945,00
Produkt udlånt af: Buffalo Tech
DK distributør: Actebis

Introduktion

 

Vi har denne gang fået et eksemplar af Buffalo MiniStation HDW-PU3 til test. Det er en lille 2,5 ” harddisk på 500 GB og med USB3.0/2.0 interface og Wi-FI, så du har mulighed for at overføre filer trådløst, f.eks. via en Iphone, Ipad eller tilsvarende Android enheder. Det gør den også ekstra spændende at den kører på indbygget batteri og dermed er mobil så du kan tage dine billeder, film og mp3arkivet fra f.eks. den bærbare med overalt.

Sådan tager æsken sig ud som den kommer i. Den er rigt dekoreret med billeder og tegninger som giver et fint overblik over hvad der er i vente indenfor. På bagsiden er der ud over den Engelske tekst udenpå også blevet plads til en hurtig forklaring om indholdet på 8 andre sprog (ikke Dansk).

 

Om Buffalo Technology: 
 

 

Buffalo har siden 1975 fremstillet og leveret innovative løsninger til netværk. Med kontorer i Japan, USA, Tyskland, Storbritannien, Irland og Taiwan er Buffalo Inc. en af de førende globale leverandører af innovative netværksløsninger til hjemmet og virksomheden. Vi leverer alt fra trådløse netværk og opbevaringsmedier til hukommelse og multimedieenheder.