Korrekturlæser: noXpert
Billed behandling: tatoo1956
Oversættelse: tatoo1956

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 3365,00
Produkt udlånt af: QNAP
DK distributør: n/a

Introduktion

 

Vi har fået en spændende QNAP TS-421 NAS til test med en splinterny og lækker brugerflade, QTS 4.0. Nu kan du have mange vinduer åbne på én gang og det har mange savnet, når man opererer med en NAS fra QNAP. Jeg har allerede i testen af den mindre QNAP TS-220 for kort tid siden, set nærmere på den nye brugerflade og de faciliteter, som den indeholder. Indrømmet, jeg er bare vild med denne opdatering, nu er QNAP helt fremme i eliten med brugerfladen. 

TS-421 er en 4-bay home & SOHO NAS, som er bygget til nedenstående:

  • Deling på "skyen" og sociale medier
  • Multi-vinduet, multi-tasking GUI (Brugerflade / "styresystemet")
  • Datalagring, backup, deling og "disaster recovery"
  • Mange multimedie-applikationer til underholdning
  • "Dropbox lignende" filsynkronisering


Her er, hvad QNAP skriver om sit opdaterede operativ-system:

Det intuitive, multi-vindue og multi-tasking QTS 4,0 GUI (operativ-system) gør det utroligt nemt at administrere din Turbo NAS, at udnytte sine hjemme-applikationer, at nyde sine multimedie samlinger, samt installere mange forskellige nye applikationer, som er til rådighed i App Centeret. Desuden tilføjer QTS 4.0 yderligere applikationer til business delen, herunder fildeling, iSCSI og virtualisering, backup, privilegieindstillinger, og så videre, for at øge virksomhedens effektivitet.

Mon ikke at en stor del af jer læsere ved, hvad man bruger en NAS til. Ved du det ikke, så kig på QNAPs illustration om funktionerne/brugen af en NAS herunder. Du kan tilslutte den til en enkelt PC eller til et helt netværk, hvor alle brugerne (PC'erne) kan komme til NAS'en og bruge de dokumenter eller filer, som ligger på den. Hvis man ønsker det, kan man tilslutte den fra internettet og herigennem også komme til alle de filer, som ligger på NAS'en.

Jeg vil påstå, at har du bare en lille bitte virksomhed eller lignende, så vil du blive nærmest afhængig af sådan en. Det vil dine evt. medarbejdere også. De kan altid komme til de filer og dokumenter, som de har behov for - og som du ønsker, at de må få adgang til.

 


Om QNAP Systems, Inc.:

QNAP en multinational virksomhed startet i 2004.
QNAP (Quality Network Appliance Provider) Systems, Inc. leverer en bred vifte af højteknologiske løsninger inden for Network Attached Storage (NAS) og netværksvideo, der er kendetegnet ved brugervenlighed, pålidelighed og stor datakapacitet. QNAP integrerer teknologier med henblik på at effektivisere virksomheders fildeling, datahåndtering og overvågning – samt give private brugere bedre digitale oplevelser. QNAP har hovedkvarter i Taipei, Taiwan, og leverer løsninger til et globalt marked.

Vi åbner kassen fra QNAP på næste side: