Test: Phanteks Enthoo Primo SE

Kabinetter d.  12. juni. 2015, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 8631 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Renissen2

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1685,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

 

Denne gang har vi fra Phanteks modtaget deres Enthoo Primo som er et stort kabinet der især er velegnet til et build med mange grafikkort og vandkøling. En server ville nok også kunne finde sig et godt hjem i dette kabinet. Dog er der også store muligheder i kabinettet for entusiasten som bare er vild med design og layout, som sagtens vil kunne finde masser af plads til sin lækre hardware i dette kabinet.

Papkassen er belagt med et foto af kabinettet lidt forfra og derudover producentens og kabinettets navn.

På bagsiden gør Phankeks meget ud af at vise  kabinettets funktionalitet med flotte fotos.

 


 

Phanteks blev grundlagt ud fra en gruppe af ingeniører med i alt 20 års international erfaring i termiske løsninger. De gik sammen med et hollandsk design team og etablerede Phanteks i 2007. Phanteks vovede sig ind i CPU køling industrien med to mål i tankerne, "High-end kvalitet og innovative produkter i termiske løsninger."

Som en forholdsvis ung virksomhed stræber de efter at udvikle bedre produkter i topkvalitet. Vores første produkt, PH-TC14PE, var en stor succes i overclocking samfundet. Med den succes vi har gjort, er vi mere lidenskabelige i at udvikle nye og bedre innovative køleløsninger end nogensinde. Vores Phanteks Design Team ligger i Holland og består af kreative forskere, designere og udviklere, hvis eneste ønsker er at bringe den nyeste banebrydende teknologi til dig.