Test: Arctic Cooling BioniX F120/F140 blæsere

Køling d.  25. august. 2017, skrevet af bauner 0 Kommentarer.  Vist: 15396 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 146,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion


Der skal kabinet blæsere til, når vi skal køle vores dyrt indkøbte hardware ned. Disse blæsere skal ikke alene være effektive og støjsvage, men skal også gerne se godt ud imens de køler. Arctic Cooling har lavet en helt ny serie af kabinet blæsere som de kalder BioniX Fxxx, hvor de tre x´er indikerer om det er en 120 eller 140 mm. Arctic Cooling har sendt os en af hver. BioniX kommer i farverne grøn, rød, hvid og gul, og er uden RGB/LED. BioniX er naturligvis en "gaming" blæser, og benytter sig af PST (Patanted PWM Sharing Technology).
Vi har fået tilsendt den grønne model. Både 120 og 140 mm modellen føles tunge, og førstehåndsindtrykket er mere end godkendt.



Arctic Cooling blev etableret i 2001 med det formål, at give brugerne støjsvage køleløsninger af høj kvalitet, til billige penge. De fik hurtigt etableret sig, og de fleste af os har, på et eller andet tidspunkt, har et af deres produkter i vores maskiner. Mit første bekendtskab med Arctic Cooling var en GPU-køler til et ATI Radeon 9800 Pro. Der er løbet meget vand gennem åen siden da, og Arctic Cooling producerer i dag også kabler, højtalere, og laderer til diverse periferi-udstyr. Det er dog stadig kølere de fokuserer mest på.


 

Innovation og teknologi på næste side.