Test: Windows XP Media Center frigivet...

Tilbehør d.  07. oktober. 2005, skrevet af The Boss 0 Kommentarer.  Vist: 15998 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Sd-Data A/S
DK distributør: Sd-Data A/S
Fra software til experienceware; introduktionen af Microsoft Windows Media Center Edition 2005 hos Nordisk Film i Valby




Microsoft havde torsdag d. 6. oktober inviteret til lancering af den danske udgave af Media Center Edition 2005! De belyste produktet fra alle vinkler på et talkshow med Lars Daneskov som vært.
Produktet har med stor succes været lanceret i lidt over et års tid i USA og nu var turen kommet til Danmark og det øvrige Europa.



Gæsterne på talkshowet var Mortimer Liebman, Microsoft, der svarede på spørgsmål omkring udviklingen af Media Center, Casper Christensen, som delte ud af sine personlige erfaringer med brug af Media Center, Sagar, som fortalte om hvilken gave Microsoft Media Center 2005 er til indretning ifølge Neo Feng Shui og Nicolas Winding Refn, som talte om de fantastiske features som Media Center har set med en filminstruktørs øjne.



Efter showet kunne vi opleve hvordan Media Center fungerer. Dette skete i Intel Lounge hvor vi fik hands-on på den nyeste hardware og rige informationer om hvordan musik, video og TV, går hånd i hånd med PC'en. Altså fik vi lige så mangfoldige vinkler denne eftermiddag, som de features der fremover gør brugerens hverdag lettere med Windows Media Center...


Her et par billeder af de forskellige modeller...



- vist live af Microsofts lanceringpartnere:
Amitech, Fujitsu-Siemens, Hewlett-Packard, Interdata, Medion, Midt-Data, shg.dk, Toshiba, ZEPTO Computers, Zitech Computers, TV 2 Sputnik og Intel


Vi glæder os til på Hardware-TEST i den kommende tid at vise dig en ny verden med Microsoft Windows Media Center Edition 2005.