Test: intempo iDS-02B iPod stand

Lyd d.  30. december. 2006, skrevet af foo 0 Kommentarer.  Vist: 7367 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Quetech
DK distributør: Quetech

Introduktion


intempo er et mindre kendt mærke så snart det kommer til computer hardware, og udstyr dertil. Men de har været her et stykke tid, om end de har koncentreret sig om lidt andre områder. Et af de steder hvor de har haft rimelig succes er med DAB radioer, hvor de har et par forskellige modeller på markedet.

Deres hjemmeside bærer især også præg af at det er DAB der er deres kernekompetence, så det har faktisk været lidt svært at finde noget egentlig info om firmaet. Det ligner umiddelbart at firmaet er bosat i England, da den engelske side virker som den med mest kød på, men de har ikke desto mindre en udmærket dansk side - denne indeholder dog ikke noget om netop dette produkt - iDS-02B.



intempo har også en GPS i deres produktportefølje - i en sexet lyserød indpakning. Den passer perfekt til den lyserøde Nissan Micra (har du ikke set Top Gear, så se bort fra førnævnte :e).

Det er et sæt iPod højtalere med et noget anderledes design i forhold til hvad vi ellers ser på markedet - om man kan li dem eller ej, vil jeg lade være op til hver enkel.

Men, men, men - vi starter lige med at se hvad man overhovedet får med sådan en højtaler når man køber den.