Test: iFrogz headset "Toxix" earpollution

Lyd d.  07. juli. 2010, skrevet af tatoo1956 11 Kommentarer.  Vist: 7569 gange.

Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: iFrogz
DK distributør: PCB.SE

Introduktion


Vi tester iFrogz Earpollution Toxix headset.

 

 

 

iFrogz ™ fremstiller iPod ™ og digital audio tilbehør. Deres formål er at skabe innovative produkter, som er handy, trendy og "in" med tiden. De har en stor og avanceret produktion af headset i alle afskygninger også. iFrogz har modtaget et utal af priser og anerkendelser og skiller sig ud, som et mærke, med masser af opfindsomhed og flot stil. iFrogz ligger "gemt væk" i den dejlige Cache Valley i det nordlige Utah, deres hovedkvarter sender hver dag varer, til tusindvis af begejstrede kunder i både USA og internationalt.

De har kontorer i Hong Kong, Singapore, Canada og Frankrig. Målsætningen er brugerdefinerede fremstillinger, og gennem detailhandlere udshippes millioner af produkter om året.

Se mere på www.ifrogz.com

 

 

Lad os kigge nærmere på specifikationerne:

Johnny
 
Superbruger
Tilføjet:
07-07-2010 10:35:24
Svar/Indlæg:
2127/11
Daniel handler ikke om en afdød bror. Det er faktisk endnu en kritisk kommentar til Vietnamkrigen. Bernie Taupin siger selv om sangen:

"The story was about a guy that went back to a small town in Texas, returning from the Vietnam war. They'd launded him when he came home and treated him like a hero. But he just wanted to go home, go back to the farm, and try to get back to the life that he'd led before. I just embellished that and like everything I write, I probably ended up being very esoteric, but it is a song that is important to me, because it was the one thing I said about the Vietnam War. I wanted to write something that was sympathetic to the people that came home" ( http://en.allexperts.com/q/Joh... )

Jeg mangler sammenhæng mellem testen og konklusionen (der ikke er frygtelig detaljeret). I testen skriver du: "og det lyder bare godt, rigtigt godt endda", "nøjj". Hans stemme og rumklang, guitarens lyde - ja, alt er i en højere enhed", "Nydelsen af musik fra Beatles, over lidt Grunge og rock til Ravels "Bolero" og selvfølgelig spillene er optimal med dette Toxix sæt fra iFrogz", mens du i den meget korte konklusion giver sættet middelkarakter. Hvorfor, hvordan og hvorledes?

Ellers rart at se en anmelder der bruger lidt alternativ musik i sin anmeldelse :yes:


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Johnny d. 07-07-2010 10:36:21.


tatoo1956
 
Overclocker
Tilføjet:
07-07-2010 11:21:23
Svar/Indlæg:
1630/101
Middelkarakteren er givet på grund af, at headsets kvalitet i dag generelt ér høj. En høj karakter er svær at give / argumentere for, når der ikke er noget exeptionelt at "komme efter".

Jeg ér kritisk men ikke urealistisk - settet er godt men lidt mainstream i lyd og "pasform" på hovedet.

Tak for oplysningen om sangen "Daniel" - alle, som jeg kender, var sikker på at den handler om hans afdøde bror. Lader det stå så alle får rettet den info 🙂


Johnny
 
Superbruger
Tilføjet:
07-07-2010 12:30:58
Svar/Indlæg:
2127/11
#2 Det med pasformen havde du skrevet, så den får du lov at rende med 🙂 Jeg er ikke ude på at anfægte din vurdering at sættet. Dels er jeg ikke særligt inde i headsetmarkedet, dels har jeg ikke hørt dem. Jeg mangler bare at vide, hvor det er, at skidtet falder igennem. Når man skriver opgaver/projekter, siges det jo altid, at der ikke må skrives noget "nyt" i konklusionen. Konklusionen skal være det der logisk følger, når man har læst resten af opgaven. Det er der jeg synes at din anmeldelse har et par problemer. Du går fra at bruge ret pæne ord, uden at påpege andre shortcommings end pasformen med tilhørende potentiel negativ effekt på lydgengivelsen, til at uddele en middelkarakter. Der følte jeg mig lidt tabt 🙂


"Lader det stå så alle får rettet den info"

Siden jeg ikke kan se nogen fornuftig grund til at slette den del af min kommentar, havde jeg da heller ikke forventet andet 🙂 Rigtig mange har misforstået den gennem tiden. Ikke så underligt.. Den er sgu noget tåget. De gik sikkert godt til de forbudte varer dengang 😛


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Johnny d. 07-07-2010 12:42:15.


tatoo1956
 
Overclocker
Tilføjet:
07-07-2010 12:44:19
Svar/Indlæg:
1630/101
Det var nu ikke DIN kommentar, som jeg ville rette i.. men min artikel 😛 .

Headsettet er liige over gennemsnittet, derfor middelkarakter.. med en pil opad.

Retter i karaktergivning (comments) så det skulle være forståeligt - og takker for kritikken 😀

(Og jow, vi gik lidt rigeligt til de vådere varer dengang :yes: )


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af tatoo1956 d. 07-07-2010 12:49:51.


Johnny
 
Superbruger
Tilføjet:
07-07-2010 12:53:58
Svar/Indlæg:
2127/11
"Det var nu ikke DIN kommentar, som jeg ville rette i.. men min artikel"

Nå for faen.. Sådan forstod jeg det ikke lige 🙂


Kritikken: You're welcome. Er glad for at det blkev opfattet i rette, positive, ånd 🙂


tatoo1956
 
Overclocker
Tilføjet:
07-07-2010 13:07:20
Svar/Indlæg:
1630/101
Selvfølgelig er kritik velkommen.. ellers bliver jeg jo ikke bedre til at teste, vel 😀 .. og du er jo konstruktiv og velformuleret.. så er man jo pisket til at lytte :yes: , sådan.


Shtennek
 
Overclocker
Tilføjet:
07-07-2010 17:18:24
Svar/Indlæg:
108/13
Jeg vil lige tillade mig at komme med lidt kritik også.

Du skriver "Hvis settet ikke er ordentligt til musik, er det heller ikke til spil"... Der må jeg erklære mig DYBT uening :)

F. eks mit headset, Creative Fatal1ty... Jeg synes det lyder... træls, for at sige det på godt jydsk, til musik. Men når jeg spiller er oplevelsen en HELT anden. En meget detaljeret lyd, med gode gengivelser af bas, diskant og mellemtone... Alle de ting som jeg savner, når jeg høre musik, kommer pludselig frem når jeg spiller :)


Johnny
 
Superbruger
Tilføjet:
08-07-2010 13:13:45
Svar/Indlæg:
2127/11
"du er jo konstruktiv og velformuleret.. så er man jo pisket til at lytte"

Det citat ryger fluks rundt til samtlige venner og bekendte. De må se at få det lært 😛


tatoo1956
 
Overclocker
Tilføjet:
08-07-2010 13:29:40
Svar/Indlæg:
1630/101
#7 - sådan er vi jo forskellige.. og headsets også 🙂 . Min erfaring med sets er, at hvis de ikke "fanger" og gengiver samtlige lyde fra musik.. så glipper de også i spil.
Jeg spiller mest med headsets og har søgt i mange år efter det perfekte, måske kommer det en dag 😲 .

#8 - brug bare mine ord til dig.. men husk nu, IKKE nowet med at blive "Kålhøgen" 🤣 . (ordet kan findes i "Oldnordiske terminologier fra 50' og 60'erne" *LOL* 🤣 )


Johnny
 
Superbruger
Tilføjet:
09-07-2010 17:12:33
Svar/Indlæg:
2127/11
#9 Jeg er i forvejen super kålhøgen #9. Hvorfor tror du at jeg har problemet med at få ovebevist omgangskredsen om, at jeg er så super som jeg selv går og tror? 😛

Bare gas 🙂


Mht lyd, som du og #7 diskuterer lidt: I princippet er det jo sandt hvad #7 skriver. Man kan godt ha' et sæt spilledåser (højttalere eller headsets), der stinker til musik, men til gengæld leverer varen ved spil. Det er det samme som at nogle vil mene, at et voldsomt sæt boombokse er bedre til pop/rock, end et sæt ordentlige højttalere. De forstærker godt nok bassen meget, og pifter ofte i diskanten så man slipper af med eventuelt løstsiddende ørevoks, og det kan da klæde nogle musikformer, men reelt er de jo elendige..

Jeg er mere til din, hifiorienterede, holdning til tingene. Er også ret sikker på, at jeg vil kunne høre (og blive irriteret over), hvis et headset pga problemer med frekvensgangen, favoriserer et bestemt virkningsfelt over andre. Altså: Enig. Et godt sæt lydgivere duer til begge dele :yes:


Shtennek
 
Overclocker
Tilføjet:
09-07-2010 18:59:13
Svar/Indlæg:
108/13
#10 Der er vi også enige... Et godt sæt, duer til begge dele. Et middelsæt sutter måske til musik, men er til gengæld fremragende til spil, eller omvendt. Men jeg hører så fantastisk lidt musik over headset, at det ville være spild af penge og gå ud og investere i et som er godt til begge dele (de er som regel lidt dyrer). Derfor jeg lige påpegede at man altså godt kan få nogle sæt, som kan bruges til musik men ikke spil, og omvendt :)

Der er jo forskellige målgrupper, som det så fint hedder :)