Test: Rude Gameware - Primal Wireless headset

Lyd d.  30. juni. 2010, skrevet af Mino 0 Kommentarer.  Vist: 8117 gange.

Korrekturlæser: Mino
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Rude Gameware
DK distributør: MM distribution

Introduktion

 

Hvis man ser på udviklingen indenfor hardware og forbruger elektronik, vil man bemærke at flere og flere ting bliver trådløse. Det startede med mus og tastatur, men er nu også HiFi udstyr og soundbars til din hjemmebiograf. Der er blevet lavet et par forskellige headsets med samme features, men Primal fra Rude Gameware skulle være det første 100% trådløse, i hvert fald til Xbox.

Det er ikke normalt for Hwt at teste et headset til Xbox, men det er ikke så meget Xbox features vi vil kigge på, og undertegnede ejer ikke engang en Xbox, men derimod muligheden for at tilslutte headsettet til din PC, TV eller andet audio udstyr. Følg med når vi kigger nærmere på Primal Wireless Headset.

 

 

Rude Gameware er et af de mindre kendte firmaer på gamer markedet, og imens Logitech stille trækker sig ud af gamer markedet, er Rude Gameware altså på vej ind, for at tage kampen op imod blandt andet Roccat, Razer og SteelSeries. Rude Gameware blev startet for ca 10 år siden af et par friske gutter, der gerne ville gøre nogle idéer til virkelighed, hvilket blandt andet førte til hjælp med udvikling af de aller første 3D-briller. Firmaet ligger i Florida, USA, og hed oprindeligt Edimensional, som vi rent faktisk har stiftet bekendtskab med her på redaktionen før, i form af 2 gamer headsets.

 

 

Lad os tage et kig på kassen og specifikationerne.