CeBIT 2012 - Dag 3

Messer d.  08. marts. 2012, skrevet af KeeZor 3 Kommentarer.  Vist: 6821 gange.

Intel

I dag har vi været til møde med Jeff Austin fra Intel, som er manager for desktop processorer og platform marketing. Det var yderst eksklusivt. Så snart man træder ind gennem de matterede glasdøre til Intel Busness Center, bliver ens fødder modtaget af et flere centimeter blødt gulvtæppe. Og efter en lang dag med trætte fødder, er det noget som virker enormt overvældende både fysisk og mentalt.
Jeff var meget afslappet og bød os velkommen og gav os herefter lov til at stille alle vores dumme spørgsmål om produkter som stadig er under Non-Disclosure Agreement. Han var helt kold og slet ikke til at tyde, så jeg tør ikke starte nogen rygter om octo core Ivy Bridge CPU'er eller andet i den dur. Men vi fik tilgengæld at vide at Ivy Bridge vil være bagudkompatibel med nuværende Socket 1155 chipsets, hvilket der sikkert er mange der vil glæde sig over.
Der er desuden stor sandsynlighed for at det samme vil ske med Ivy brudge E og socket 2011.
Der er ikke udsigt til nogen low segment ulåste CPU'er i denne omgang. Jeg tror Intel har fundet ud af at folk gerne vil betale, så der kommer nok ikke nogen ny hygge-OC CPU, som de gode game Celeron, på markedet igen i denne omgang.

Ivy Bridge kommer blandt andet med nogle nye features; Rapid Start og Smart Connect er hver især er med til at give en mere samlet helhedsoplevelse af desktop platformen. Rapid Start er - simplificeret sagt - SSD dvale i S4-tilstand, som dumper RAM til SSD'en og så henter tilbage til RAM når man booter op igen. En process der ikke skulle tage mere end 4-5 sekunder, og så er man kørende.
Smart Connect er en low-power tilstand hvor minimale system ressourcer bliver brugt til at ordne opdateringer, hente mails og andet i den dur der ikke nødvendigvis kræver nogen bruger. Så når man så "tænder" for sin maskine igen er alt klar til brug. Strømforbruget vil være meget lavt og det hele vil foregå som baggrundsoperationer, så man kan ikke se noget på skærmen.

Vi spurgte til planer for fremtidige sockets - om de forsat vil skifte socket ved hvert andet Tick Tock release. Han svarede at de ville ændre på socket efter behov. Så hvis den nye arkitektur har brug for 2012 pins, laver de 2012 pins. Så jeg tror godt vi kan forvente at der kommer nye sockets til Haswell. Om de laver Socket 2011 modeller tør jeg ikke sige noget om, men vi kan da håbe.
Vi fik ikke noget svar om fremtidige chipsets. Det hele er stadig under NDA. Men vi takker Intel mange gange fordi de tog sig tid til at holde et møde med os, og de virkede meget taknemmelige for vores feedback på deres produkter.

KrillerDK
 
Elitebruger
Tilføjet:
08-03-2012 22:08:41
Svar/Indlæg:
851/30
i kan bar vente jer, imorgen kommer vi 4 dudes ned og vælter hele messen 😛


cybercb
 
Passiv Hwt crew
Tilføjet:
08-03-2012 22:20:07
Svar/Indlæg:
1451/40
#1 Det er da ingen ting, vi kommer over 40 fra min skole i morgen 😲

Så er det sku med at passe på 🤡



Rondo
 
Superbruger
Tilføjet:
09-03-2012 00:29:13
Svar/Indlæg:
340/37
De der Cooler Master Eisberg, kunne godt gå hen og blive spændene :yes: