Design
Det første man lægger mærke til omkring denne køler er størrelsen - for den er virkelig kæmpe stor. Med sin længde på næsten 25cm, skal man lige tjekke en ekstra gang om man har plads i kabinettet, før man investerer i denne køler.
Ud over størrelsen er denne køler generelt ret speciel designet. Inden for de senere år er der ikke sket så meget inden for kølerdesign, og mange kølere i dag ligner derfor hinanden meget. Det er 2-3 designtyper der generelt går igen, og det er kun mindre ting som materialevalg og antallet af heatpipes der udgør forskellen mellem visse kølere. Coolermaster V10 er dog alt andet end en standardvare, og har blandt andet hele tre heatsinks og to 120mm blæsere monteret.
Coolermaster har sat sig for at bygge en af verdens kraftigste luftkølere, og her har de snydt lidt ved at tilføje et såkaldt TEC-element, hvad det præcist er kommer jeg ind på under testafsnittet. På nedenstående billeder ses blandt andet TEC-elementet, som er den firkantede plade hvor der går fire heatpipes fra basen.
Da TEC-elementer kræver en del strøm for at fungere, har køleren et molex-stik dedikeret til TEC-elementet. Hvis man af en eller anden grund ikke ønsker at TEC-elementet skal være aktiveret, kan man blot trække strømmen til det. På grund af længden fungerer V10 faktisk ikke kun som CPU-køler, men også som køler for RAM og dele af bundkortet der bliver dækket af den vandrette af de to blæsere.
Og ja lidt bling skal der da være - begge blæsere er udstyret med røde lysdioder.