Test: MSI X620

Bærbare d.  08. juni. 2010, skrevet af Pizzadude 0 Kommentarer.  Vist: 15674 gange.

Korrekturlæser: Mino
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: MSI
DK distributør: HornetTek

Layout / Design

 

Så har vi fået tømt kassen, og kan se nærmere på maskinen. Vi starter oppefra med låget, der har en glat og blank plastikoverflade med carbon-look. Der er selvfølgelig påtrykt et MSI-logo.

 

 

Så får vi åbnet maskine op, og den er faktisk lige så flot indeni, som den var "udenpå". Rundt i kanten er lagt en sølv-stribe til at give et afbræk fra det ellers lidt monotone sorte look. Baggrunden for tasteturet er blank plastik, overfladen rundt om er mat og har en let struktur lignende den på låget. I sin helhed fremstår maskinen meget gennemtænkt og ganske robust.

 

 

 

Og så lige et par nærbilleder at nogen af detaljerne:

 

 

Ja ikke mindre end 9 klistermærker, har MSI valgt at smække på maskinen. Der er måske lidt i overkanten, men så er man i det mindste ikke i tvivl om, hvad maskinen indeholder. Touch-padden er nubret og næsten plan med resten af overfladen. Jeg kunne godt have tænkt mig at den have været lidt nedsænket, for at bedre at undgå ved et uheld at røre den med underarmen. Ud over det er det dog en rigtig god touchpad, og de to knapper ligeså. En lille detalje der skal bemærkes er, at der over pladen er en lille knap, som man kan slå touchpadden fra med. 

I øverste venstre hjørne er der tre knapper, den klassiske tænd/sluk-knap og to knapper til at skifte mellem grafiktilstande. 3D står selvfølgelig for at den kraftigste chip er slået til, mens batteriet er for den strømbesparende. Hvilken tilstand maskinen er i, indikeres af en blå lysdiode.

 

 

Tasteturet som ses ovenfor er af den populære chiclet type, og det er faktisk blandt de bedre jeg har prøvet. At tasteturet er ordentligt er noget jeg personligt lægger meget vægt på, og tasteturet her giver lige præcis den rette feedback og fasthed efter min smag. Takket være den brede skærm, er der desuden blevet plads til et numerisk tastatur også. Layoutet er ganske fint, og der er de nødvendige FN-tastatur genveje.

 

Til sidst gennemgår vi lige tilslutningsmulighederne:

 

 

På højre side er der DVD-brænderen, En USB-port (2.0), VGA og LAN. Det optiske drev er desværre ikke slot-in, som ville være lidt mere praktisk end det klassiske der popper ud. En sjov lille detalje er dog, at knappen til udløsning af drevet ikke sidder på selve drevet - men faktisk over tasteturet som en slags genvejstast. 

 

 

På venstre side er der kensington låsehul, udtag til strøm, HDMI, kombineret eSATA/USB, USB port samt mikrofon og lyd. Det eneste nogle måske kunne savne, var en udvidelsesport til express card. Jeg synes dog ikke der er noget stort tab, da de fleste eksterne enheder kommer med USB-interface. I fronten sidder endvidere en kortlæser til SD-kort.