Test: Kaspersky Pure Antivirus

Tilbehør d.  15. juni. 2010, skrevet af tatoo1956 3 Kommentarer.  Vist: 11634 gange.

Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Kaspersky
DK distributør: Kaspersky

Lidt om Virus og Hackere:



Hvad er "Virus":


En computervirus er et computerprogram, der kan kopiere sig selv og inficere en computer. Udtrykket er også almindeligt, men fejlagtigt anvendes til at henvise til andre typer af malware, adware og spyware-programmer, der ikke har denne reproduktive evne.

En sand virus kan spredes fra den ene computer til en anden, (i en eller anden form for eksekverbar kode) når værten er taget til målcomputeren, for eksempel fordi en bruger har sendt det via et netværk eller internettet eller bar det på et flytbart medie, f.eks som en diskette, CD, DVD eller USB-drev. Virus kan øge deres chancer for at sprede sig til andre computere ved at inficere filer på et netværk filsystem eller et filsystem, der er adgang til en anden computer. Som nævnt ovenfor, kan udtrykket computervirus bruges undertiden som en overordnet sætning til at omfatte alle former for malware - også dem, der ikke har den reproduktive evne. Malware omfatter computer-vira, computerorme, trojanske heste, de fleste rootkits, spyware, uhæderlige adware og andre skadelige og uønskede programmer, herunder ægte virus.

Vira er til tider forvekslet med orme og trojanske heste, som er teknisk anderledes. En orm kan udnytte sikkerhedshuller til at sprede sig automatisk til andre computere via netværk, mens en trojansk hest er et program, der vises harmløse, men skjuler ondsindede funktioner. Orme og trojanske heste som virus kan være til skade for et edb-systems data eller ydeevne. Nogle vira og andre malware har symptomer, mærkbare for computerens bruger, mens mange er skjulte eller simpelthen lavet til ikke at henlede opmærksomheden på sig selv. Nogle vira gør ikke noget ud over at reproducere sig selv.

Antivirus er jo en "underlig fisk".  Egentlig ville vi helst undvære den, for den sluger processorkraft, sløver vores PC, når man spiller eller arbejder med noget krævende. Man bliver lidt ærgerlig, når man tydeligt mærker, at den pludselig er i gang med en scanning og det tager en evighed at lave det, man nu er i gang med. Meningen og formålet (for mig) med en AV er, at den skal holde alle generende tingester ude, men ikke blokere min PC for alt, hvad der kommer ind. Dette er mit grundlæggende syn på om et AV - program er godt, lille belastning, når jeg benytter min PC (så kan den scanne løs, hvis jeg har en pause) og så skal den hurtigt "lære" hvad jeg stoler på og ikke gør - uden de store sværdslag og må ikke kræve den store "kædestrammer-eksamen".


Vi installerer Kaspersky:

wendigo
 
Elitebruger
Tilføjet:
15-06-2010 14:57:08
Svar/Indlæg:
1069/157
ffs...nu købte jeg mig lige en 1års licens på deres "kaspersky antivirus 2010" for et par uger siden.

Og så laver de det her nummer og udgiver noget der er bedre? 😩


cybercb
 
Passiv Hwt crew
Tilføjet:
15-06-2010 17:56:51
Svar/Indlæg:
1450/40
#1 Den har da lagt på deres hjemmeside et stykke tid nu 🤣


Stigers
 
Overclocker
Tilføjet:
17-06-2010 19:52:59
Svar/Indlæg:
83/4
#1 trøst dig med at der altid kommer noget nyt og bedre, når det drejer sig om soft- og hardware. 😉