Layout / Design
Det ser måske lidt plastikagtigt ud ved første øjekast, men det er solidt udført og virker ikke som en billig omgang wannabe-vand. Pumpehuset, der samtidig er køleprofil, er udstyret med en knap så du kan styre spændingen/omdrejningerne på blæserne der er koblet til pumpen, og dermed regulere støjniveauet. Omdrejningstallene er 900-1300RPM (Low), 1300-2000RPM (Medium), og 1600-2500RPM (High). Det vi naturligvis også influere på hvor meget varme du flytter væk fra radiatoren, men det tester vi senere i artiklen.
Det er værd at bemærke at der er hele fire blæsertilkoblinger på H100 pumpen, selvom der kun medfølger to blæsere. Du kan altså selv udvide systemet til at køre push/pull med to blæsere på hver side af radiatoren, hvis du vil have endnu mere ydelse. De fire stik ses på billedet herunder.
På pumpen er der desuden et udtag til Corsairs Link Commander system, der kan styre blæsere og lys mm. Corsair Link Commander skal købes separat.
Radiatoren har samme tykkelse som den lille H60 model, men er her en dobbelt model med plads til to 120mm vifter. Den måler 122mm x 275mm x 27mm, så du skal have et kabinet af en ordenlig størrelse for at kunne få plads til H100.
Systemet med pumpe/køler og radiator i et, er vedligeholdelsesfrit. Det vil sige at du ikke skal spekulere på genopfyldning af væske, rensning af slanger og den slags. Slangerne er lavet så der er minimal fordampning gennem materialet, og det skulle kunne holde korrekt væskeniveau i hele kølerens levetid ( der er 5 års garanti ). Du skal dog stadig holde øje med at radiatoren ikke stopper til med støv og fnuller, der vil påvirke luftgennemstrømningen og dermed køleevnen.