Layout / Design
PSU'er holdt i en matgrå farve, og har en lidt ru overflade, der får den til at minde om granitsten. De grafiske elementer er alle holdt i guldfarve. Det ser ganske nydeligt ud.
Der er kun monteret kabler til bundkortet. Resten er på modulære kabler, så du har en chance for at holde styr på kabelrodet. En rigtig fin detalje er at der er tydeligt angivet hvilke 12V+ rails der er monteret på hvilke stik. For de tre CPU/GPU/RAM stik ( der er kun to kabler med ! ) gælder det, at den yderste, linie 4, har sin egen 12V+ udgang, mens de to næste er delt med HDD/ODD/Peripheral siden, linie 2+3. Den sidste, linie 1, er monteret på kablerne til bundkortet. Men ved at montere kablerne rigtigt kan du faktisk frigøre to 25A linier til hver deres grafikkort, hvis du vil have et SLI eller Crossfire system. Til tre grafikkort vil jeg nok anbefale dig at hoppe et nummer op i antal watt.
For at øge effektiviteten er der gjort lidt ekstra ud af elektronikken ift standard PSU'er. Normalt vil man sørge for at holde indgangskondensatorerne fuldt opladte uanset hvor meget effekt der reelt er brug for på udgangen. I Revolution 87+ modellerne justerer man dynamisk på den opladning i forhold til belastningen. Samtidig varierer man frekvensen på den AC der løber ind i switchkredsløbet, hvilket yderligere reducerer energitabet. Vi er meget langt fra standard OEM teknologi her.
Blæseren er en historie for sig. Der er udviklet en ny lejetype der giver minimal kontaktflade mellem propellen og lejet, og dermed minimal støj.
Magneten der driver rotoren rundt er placeret på selve rotorens centerakse så friktionen er stort set lig nul, lejet er desuden selv-smørende og Enermax lover en gennemsnitlig drifttid på 100.000 timer. Som vi skal se i testen om lidt så er det noget der virker. Der er simpelthen ingen blæserstøj fra PSUén af betydning.