Test: Logitech V500 Cordless notebook mouse

Styre-enheder d.  25. april. 2005, skrevet af BOOOMER 3 Kommentarer.  Vist: 8198 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Sd-Data A/S
DK distributør: Sd-Data A/S

Specielle egenskaber


Logitech er aktøren som har lavet de mest innovative muse gennem tiderne. V 500 er heller ikke nogen undtagelse, da der er sat fokus på den forretningsrejsende, hvor tingene ikke skal fylde meget og hvor tingene skal være nemme at bruge/installere til brug. Det hele er blevet tænkt på, musen som kan opbevare radiosenderen, sammenklappelig og det nye touchpad system.



Den traditionelle scroll-knap er til fordel udskiftet med en virtuel scroll-knap. Denne knap er firevejs men det har vist sig fra min side at være meget besværligt at bruge. Da det kan være det er mine håndværker fingre er i vejen eller for store.



Brugen af denne scroll-knap viste sig at være meget følsom da man ingen fornemmelse have over hvor meget eller hvor området som dette touchpad fyldte. Men efter et stykke tid fandt jeg ud af at hver gang jeg rørte ved denne pad på musen gav den et klik. Lyden lyder lige som en geigertæller som alle kan huske i fysik timerne. Denne lyd har teknikerne ved Logitech også havde tænkt på. Men jeg tvivler stærkt på at denne form for touchpad vil erstatte den gamle scroll-knap, som vi har brugt i mange år. Og det er heller ikke særligt positivt at de ikke har tænkt på den tredje museknap på denne mus.
Erroneus
 
Elitebruger
Tilføjet:
25-04-2005 13:08:49
Svar/Indlæg:
673/19
Den mus holder 10000 gange :)

Scroll-funktionen får man hurtig følelsen med og så virker det rigtigt godt, men det tager en lille uge før man helt har styringen med det.

En midterknap er savnet og nej musen er ikke ment til gaming, hvilket man heller ikke kan forvente.

Men at man kan klappe musen sammen, have usb-donglen inde i musen, så den fylder meget meget lidt er perfekt og det gør den til et 13 tal.



Andy.
 
Superbruger
Tilføjet:
25-04-2005 21:43:43
Svar/Indlæg:
1536/33
Fin lille test! Jeg syntes du kommer godt rundt om det hele :)

....

En fra min klasse har denne mus, og den er bare LÆKKER! :)

Mvh.



BOOOMER
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-04-2005 11:09:05
Svar/Indlæg:
170/29
som sagt i testen.. det er jo bare min vurdering. Og desuden måtte jeg jo sætte musen op i forhold til et eller andet. Derfor omtaler jeg spil.