Test: Cooler Master Centurion 6

Kabinetter d.  19. maj. 2013, skrevet af neemos 1 Kommentarer.  Vist: 7819 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: neemos

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 566,00
Produkt udlånt af: Coolermaster
DK distributør: MMD.dk

Layout / Design

 


Så er vi kommet til den lidt mere spændende del, nemlig en gannemgang af kabinettets design. For at komme igang kræves der ikke så meget, da det meste kan skilles og samles igen uden brug af skruetrækker. Det er vist kun til bundkort og blæsere man kommer til at skulle bruge en skruetrækker.



Fronten: kabinettet er ganske flot og stilrent forfra, og er i toppen udstyret med tænd/sluk knap og reset knap. Der sidder ligeledes 2xUSB 3.0 og 2xUSB 2.0 samt stik til headset. Fronten er også udstyrert med 3x5,25" bays som kan bruges til installering af diverse hardware. Fronten af kabinettet er også udstyret med 1x140mm blå led blæser, den kan dog fjernes og der kan installeres 2x120mm blæsere istedet. 



Bagfra: Strømforsyningen er placeret nederst og der er lavet gitter i bunden, så strømforsyningen kan trække frisk luft derfra. Der er 7 slots til udvidelser, så der er plads til lidt af hvert. Lige ved siden af er der lavet et gitter som skal fungere til at hjælpe til et bedre airflow. Øverst til venstre er der plads til I/O shield og lige ved siden af sidder den fabriks monteret 120mm blæser.



Toppen: Her i toppen ser vi at Cooler Master har været gavmilde når det gælder plads. Der er i toppen plads til 2x120mm eller 2x140mm blæsere, eller hvis man er til vandkøling er der plads til en 240mm radiator.



Bunden: Her i bunden ser vi at kabinettet er udstyret med ben af hård plastik, de kan afmonteres og der kan sættes nye på, hvis man vil støjdæmpe med f.eks gummifødder istedet. Der er gjort plads i bunden af kabinettet til en 120mm blæser. Ved siden af ser ventilationen til strømforsyningen, som er dækket med et gummi filter af en slags, det virker dog en smule skrøbeligt.



Venstre side: I venstre side er der gjort plads til 2x120mm blæsere, som skal fodre graffikkortet med frisk luft.




Invendigt: Her ser vi kabinettet indeni og ude til højre kan i se hdd rack og de 3x5,25" bays. Noget af det første jeg lagde mærke til da jeg gik igang med det indvendige, var kvaliteten. Jeg synes det er godt lavet, og de har brugt fornuftige materialer, som er både solide og nemme at have med at gøre.

 

zylichh
 
Superbruger
Tilføjet:
19-05-2013 17:25:24
Svar/Indlæg:
701/7
Tja.. Ikke ligefrem et kabinet som kommer med noget nyt. Et sædvanligt kedeligt CM kabinet, hvor byggekvaliteten ikke ligefrem har været første prioritet 😕