Test: Arctic S113BT Speaker

Lyd d.  02. september. 2013, skrevet af Bonghætte 0 Kommentarer.  Vist: 7880 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Bonghætte
Oversættelse: Bonghætte

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 435,00
Produkt udlånt af: Arctic
DK distributør: Arctic

Kassens indhold



 


 

Kassen er ekstremt simpel, men når man tager fat i den har den en god vægt. Produktet fremvises i miniature udgave på forsiden og sågar i den farve produktet kommer i. Bagsiden fortæller os en masse om hvad produktet kan og har i realiteten fungeret som manualen for produktet for mig. Der er simpelthen stort set alt hvad man skal vide om produktet på bagsiden.




 

Åbner man kassen bliver man mødt af produktet, pakket pænt ind i en lille taske. Tasken er metal-grå i farven, med en lille flap hvor der står Arctic i produktets farve. En glædelig overraskelse.

I kassen er der følgende:

  • Arctic S113BT højtaler
  • 3,5mm (minijack) kabel (30cm)
  • Micro-USB kabel (80cm)
  • Opbevaringstaske
  • Manual

 

Design




 


Højtaleren er stor, med lyserødt gummi hele vejen rundt. Højtaleren føles robust og har en god vægt, mens gummiet gør at den også er behagelig at røre ved. Gummiet skulle helst modvirke at højtaleren danser for meget på den overflade den nu står på. Det sammen med enhedens egenvægt, giver både greb men også at den bløde overflade optager noget af energien i vibrationerne.

Værd at notere er at denne højtaler vejer tæt på 100g mindre end Antec a.m.p., hvilket godt kan mærkes. Produktet er også en lillebitte anelse mindre, men føles klart mere robust.

3 knapper er at i midten af frontgitteret. Plus og minus knapperne er til lydstyrke, hvor midterknappen kan holdes nede for at tillade bluetooth udstyr at parre med enheden. Produktet fungerer også som speakerphone, hvor man så 'løfter røret' på midterknappen når man modtager et opkald.





På siden har vi strømafbryderen, mini-jack input og micro-USB stik til opladning.

 

Specifikationer

Bluetooth Version V4.0 + EDR (Class 2)
Speakers 2 x 1.5” Full range Drivers + 2x 1.5” Bass Radiators
Microphone Sensitivity -44 ±3dB
Battery Rechargeable 1,200mAh Lithium Polymer Battery
Product Dimensions (L x W x H) 58mm x 46mm x 157mm
Playback Time 8h
Frequency Response 30Hz - 20kHz
Impedance
Output Power (RMS) 2 x 3W
Packaging Content 4S113 BT Speaker x 1 / 3.5 mm Cable x 1 /
Micro USB Cable x 1 / Travel Pouch x 1 /
Manual x 1
itemnumber SKASO-S113B-BKA01.1
UPC  
Gross Weight 0.29 kg

 

 

8 timers afspilningstid er ikke meget, men til de fleste havefester er det nok rigeligt. Højtaleren er opgivet til at kunne gengive frekvenser helt ned til 30hz, så vi forventer den kan ryste godt og grundigt hvis den skal spille højt. Så små enheder skal lave temmeligt store membranbevægelser for at få flyttet nogle basfrekvenser ved høj lydstyrke.

 

Læs hvordan produktet klarer sig på næste side.