Design
Selve FURY SSD'en måler som en standard 2,5" harddisk, med en tykkelse på 9,5 mm. Så hvis du en dag bliver træt af de glade farver, så kan du trække RGB stikket ud af SSD'en og bruge den som enhver anden 2,5" enhed. Der er udskæringer på toppen hvor lyseffekterne slippes igennem. To striber og et HyperX logo lyser op.
Styringen af lyset sker via et kabel forbundet til bundkortet, og med et mini USB stik i den anden ende ind i SSD'en. Det er vigtigt at pointere at det ikke er en USB forbindelse, og at du derfor ikke kan tilslutte en telefon eller andet USB grej af denne vej. Ud over RGB stikket, til højre på billedet herunder, er der SATA forbindelser til data og strøm som vanligt.
Overfladen er lavet af hård plast, men SSD'en er alligevel bemærkelsesværdigt tung. Vægten er opgivet til 165 gram. Til sammenligning vejer min gamle HyperX Savage SSD kun 96 gram. Under skjoldet er der monteret 75 styk RGB dioder til at lave effekter med. Her får du et par videosekvenser med farveskift og et rødt bølgetema.
Indrømmet, mit Antec P380 kabinet er ikke det mest ideelle til at nørde RGB effekter i, så SSD'en ligger oven på strømforsyningen her. Det er klart at eventuelle købere af FURY RGB er folk der allerede har eller køber et egnet kabinet samtidig, hvor SSD'en kan få en mere fremtrædende plads end på en harddiskhylde, gemt væk forrest i kabinettet. RGB effekterne er her styret med ASUS AURA på et Z370 Gaming-E bundkort, og det var smertefrit at få til at virke. SSD'en detekteres automatisk og synkroniserer med programmet.