Test: Logitech Quickcam Ultra Vision

Foto d.  12. oktober. 2006, skrevet af Mummelmann 0 Kommentarer.  Vist: 20130 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Logitech.com
DK distributør: Logitech.dk

Design



Designet på Logitechs Ultra Vision er unægteligt en del anderledes end det klassiske "kugle-på-trefod-design" som vi jo ellers er en del der lige havde vænnet os til. I dag skal det være muligt at montere webcam'et på tft-skærme og bærbare computere, så det er blevet nødvendigt med en lidt anden udforming.

Logitech har valgt at klare det problem, ved at sætte en relativt tung bøjelig "kontravægt" på webcam'et, og det fungerer faktisk ganske fornuftigt. Selvfølgelig sidder det ikke som limet fast, men det lykkedes mig da at sidde og arbejde med webcam'et monteret på min bærbare og maskinen placeret i skødet gennem længere tid, uden at webcam'et faldt af.

Webcam'et er, naturligvis fristes man næsten til at sige, udført i plastic. Det er ikke ligefrem jordens mest eksklusive materiale, men Logitech er, på trods af det, sluppet ganske heldigt af sted med udformningen synes jeg. Den hvide halvdel af webcammet er betrukket med en slags skridsikker gummibelægning. Den midterste blanke del af webcammet er mikrofonen. Her ud over er der i fronten, rundt om Logitech-logoet, en blå cirkel, der lyser op, når webcam'et er i brug.



I begge sider er der en knap. Den ene tager et still-billede, og den anden starter et lille preview-program op, der viser dig, hvordan du ser ud, så du eventuelt lige kan nå at redde håret og fjerne det værste øjensøvn inden du starter en videokonference med din chef.