Test: Cooler Master MasterBox NR600 ODD

Kabinetter d.  16. august. 2019, skrevet af bauner 0 Kommentarer.  Vist: 5802 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på  0,00
Produkt udlånt af: Coolermaster
DK distributør: n/a

Installation af hardware

 

 

Som altid leverer Cooler Master en rigtig god manual. Jeg kiggede den lige igennem, og lagde den så væk, da der ikke var noget specielt jeg skulle være opmærksom på.



Mit test set-up består denne gang af:

  • MSI Z390A Pro
  • Intel i5 9400F @ Deepcool Gammaxx 240L
  • 16 GB Kingston HyperX DDR4 2666
  • 512 GB A-Data XPG Gammix S5
  • Asus PCE-AC68 Wifi kort
  • XFX RX 590 Fatboy
  • be quiet! Pure Power 10 600W
  • Windows 10 Pro x64

Jeg startede med, at installere min PSU, hvilket der ikke var nogen problemer med. Som du kan se er der rigeligt med plads.



Inden jeg "gik i gården" satte jeg også lige mit bundkort i. Mere så jeg ikke skulle rende alt for mange gange. Jeg oplevede lige et kort panik anfald da jeg ikke kunne finde mit I/O shield til mit bundkort. Det sidder så i et andet kabinet der har været forbi mig, og kommer retur ved lejlighed. På billedet har jeg trukket kablerne til GPU gennem et af hullerne til 2,5" drevenes kabler. Det er vidst det man kalder for rettidig omhu.



Jeg bruger hverken 2,5" eller 3,5" diske i mit Intel set-up. Men I skal ikke snydes for lidt billeder af, hvordan den slags installeres. Som nævnt kan der sidde tre stk. 3,5" diske i buret i bunden. Bruger du buret skal diskene installeres med rammer. De skal ikke skrues fast, men holdes fast ind til drevet, samtidig med at du skubber det ind i buret.



Super nemt.



Er tre ikke nok er der mulighed for endnu en disk. Her skal bruges det smarte monteringssystem jeg første gang så da Cooler Master´s Silencio S400 var forbi Vesterbro. Man starter med at sætte gummiringe i de huller man skal bruge. Her har jeg gjort klar til en 3,5" og en 2,5" disk.



Herefter skruer du de fire special skruer i diskene. Der er forskel på størrelsen, men det giver sig selv, når man sidder med det.



Herefter skubber du bare disken på plads. Diskene sidder rigtig godt fast. Jeg prøvede at ryste kabinettet, men de rokkede sig ikke. Jeg var begejstret første gang jeg så det, og den er ikke dalet siden. Jeg blev alrig fan af de plader med en fingerskrue, hvor det aldrig føltes som om disken sad ordenligt fast.



Med dét på plads trak jeg indenfor igen, og installerede resten af hardwaren. Det var lige ud af landevejen. Min 240 mm AIO gled på plads uden problemer. Husk jeg havde fjernet rammen til det optiske drev. Der er rigtig god plads at arbejde på, så det gik forholdsvis hurtigt.
Jeg endte op med et ret clean build.



Det eneste der lige falder i øjnene bagerst, er det manglende I/O shield.



Det er altid svært at tage billeder af et sidepanel af plexi/hærdet glas. Og det bliver ikke nemmere i et gårdmiljø, med masser af solskin...



Jeg gik ind igen, og fik sat strøm til maskinen. De to medfølgende blæsere giver ikke meget lyd fra sig. Jeg havde sat dem på blæser-HUB´en til min AIO. Selv indendørs er der reflektioner - måske har vi bare for meget i vores stue... Men Cooler Master MasterBox NR600 ODD ser ikke helt tosset ud på mit stuegulv.


 

Konklusion på næste side.