Bundkort, AMD d. 12. august. 2020, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer. Vist: 6534 gange.
Her er billedet fra CPU-Z og der blev det til 4,3 GHz og jeg kunne bare ikke få den til at rende mere med AMD RYZENMASTER softwaren, eller det kunne jeg godt men det gav ikke noget ekstra.
Her er de indstillinger jeg har brugt ved overclockingen. Det er meget med forskel om det overclock jeg har lavet giver lidt ekstra ydelse, men i mange af testene giver det dog lidt ekstra og i det mindste render alle kernerne på fuld skrue.
3DMark:
I 3DMark testene klarer ASROCK B550 SL sig faktisk ganske godt og det scorer til en andenplads af alle B550 bundkortene.
Basemark CL:
Her i Basemark testen klarer ASROCK B550 SL sig formidabelt i Fraktaltesten og i de øvrige tests ligger det en smule under de andre i de fleste tests.
Cinebench R20:
Også i denne test kommer ASROCK B550 ind på en sidsteplads ved OC og det synes at være lidt den gældende trend her i OC afsnittet.
AIDA:
Det lader til at ASROCK B550 bundkortet drager lidt fordel af et OC i denne test.
PCMark 10:
Denne test klarer ASROCK sig generelt lidt bedre end ASUS B550 bundkortet men det kan også kun blive til en tredjeplads i PCMark 10 testene.
wPrime:
I wPrime testen ser vi ASROCK B550 SL klare det knap så godt og i 32M testen bliver det til en sidsteplads. I den lange test er det desværre med samme resultat at ASROCK B550 klarer sig.
CrystalDiskMark:
Her går det lidt op og ned for ASROCK B550 SL, men overordnet set klarer det sig på linje med de øvrige B550 bundkort. Det går temmelig godt med de tests der involverer 4K både læs og skriv.
Tilbage er så kun konklusionen som følger på næste side.
Anmeld
Information