Test: TuneBuckle

Diverse d.  19. september. 2007, skrevet af Mummelmann 3 Kommentarer.  Vist: 5591 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: ProductM
DK distributør: MMD

Design

TuneBuckle er tilgængelig i 3 forskellige udgaver; ”Original”, ”Full Moon” og ”Full Metal Jacket”

 

Originalen har den fordel, at man kan se displayet, hvis man da altså er slangemenneske eller mangler sin rygsøjle, så man kan krølle sig selv så meget sammen, at det kan lade sig gøre. Full Moon giver kun adgang til iPodens hjul, og Full Metal Jacket gemmer iPod’en helt.
 

 
Selve TuneBucklen er udført i aluminium med en coating af nikkel, for at forhindre slid. Bæltet er 1.5” bredt, udført i kanvas, og kan kortes af, så det passer alle maver. På Full Moon udgaven, som er den vi har fået tilsendt, er overfladen på bæltespændet helt glat, på nær lige ovenpå, hvor TUNEBUCKLE er trykt ned i metallet med store bogstaver, og under bunden af spændet, hvor det tilsyneladende har været nødvendigt for ProductM at skrive både at TuneBuckle er et registreret varemærke (tm), samt skrive patentnummeret.
Det være sagt, så virker TuneBucklen ved, at man klipser sin iPod Nano 1. Eller 2. Generation (den er ikke kompatibel med andre udgaver af iPod) ind i selve bæltespændet, og vupti – så har man gjort lommer overflødige.
Det er selvfølgelig smart nok, at man slipper for at rende rundt med sin iPod i lommen, men  TuneBuckle er bare ikke et fornuftigt alternativ, for det er altså ikke voldsomt nemt at betjene en iPod, der er spændt om maven på en. Derfor kan TuneBucklen kun anbefales, hvis du, modsat mig, kan leve med, at holde fingrene fra din iPod, lade den stå på shuffle, og så ellers kun kunne spole frem og tilbage, uden at skulle til at stå og flå tøjet af dig selv. I mine øjne ødelægger det lidt ideen ved at have en iPod Nano, at man usynliggør displayet på den måde, så jeg står tilbage med en undren over, hvorfor man skulle vælge at købe TuneBuckle til sin iPod Nano og begrænse den til iPod Shuffle’s funktionalitet.
Man kunne dog sige, at TuneBuckle muligvis kunne være smart, hvis man ønskede at bruge sin iPod Nano i forbindelse med fysiske udfoldelser – altså som et alternativ til, at spænde den om armen eller have den hængende om halsen, når man tager ud og løbe en tur. TuneBuckle bliver dog ikke solgt sammen men nogen bælter der har et specielt ”sporty look”, og jeg tvivler på, at det er specielt praktisk at jogge med et kanvas- eller læderbælte omkring sine shorts eller løbebukser.
En helt anden ting man skal tage højde for, når man køber TuneBuckle er stil. Uden det her skal til at udvikle sig til en test, der kunne blive trykt i Euroman, vil jeg sige, at det nok, til trods for, at ProductM prøver at sige noget andet, nok ikke er den helt store tøsemagnet, at rende rundt med sin iPod om maven. Ja, du vil helt sikkert score et par billige point på den lokale Boomtown – men for at spare dig for en pinlig oplevelse, har jeg udført en fieldtest:
Scenen er en lørdag aften i Jomfru Ane Gade i Aalborg. Jeres Hardwaretester har iført sig sin TuneBuckle, jeans og en t-shirt, og forsøger nu at åbne samtaler med tøsepigebørn i alderen 18-25 år ca, på diverse diskoteker, med åbningslinien: ”Se lige mit bæltespænde! Det er vildt smart! Min iPod kan sidde deri”. Jeg tror selv I kan gætte lige nøjagtig hvor meget man scorer på det…
 
CrazyEyes^DK
 
Elitebruger
Tilføjet:
19-09-2007 08:36:35
Svar/Indlæg:
2388/52
meget fedt review!


Utroligt hvad firmaer dog ikke kan finde på at sælge til ens iPod


finger
 
Elitebruger
Tilføjet:
19-09-2007 09:41:54
Svar/Indlæg:
571/106
Coating af nikkel??!?
Der er rigtigt rigtigt mange mennesker der har nikkel allergi. Det var da godt nok et af de dummeste produkter jeg har hørt om.


Miccim
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-09-2007 11:00:43
Svar/Indlæg:
3233/128
Det ville være godt at skrive i starten hav produktet er for noget? Er det en holder?