"/>

Test: Viewpia LV-19IEB6

LCD TV d.  12. oktober. 2007, skrevet af TeamdB 0 Kommentarer.  Vist: 19029 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Viewpia
DK distributør: Globe Vision

 

Menu og TekstTV

Den første menu er billedmenuen. Den er simpel og nem at overskue når man først lige er kommet hvad CSM og PSM dækker over. Samtidig giver den gode indstillingsmuligheder.

 

Anden menu er lydmenuen. Her der mulighed for at indstille de forskellige presets under ssm og virtuelsurround.

 

Den næste er ur menuen. Her kan man stille TV'et til at starte og slukke på bestemte tidspunkter. Dette er en smart og simpel feature som flere producenter nemt kunne implementere i deres TV.

 

Næste punkt er Setup menuen. Her gives der mulighed for at indstille input, aspekt, PC opløsning og childlock.

 

Sidste TV menu er Station. Dette er et sted de fleste producenter godt kunne lægge lidt mere arbejde og det samme gælder desværre for Viewpia. Det er simpelhen for tungt og besværligt at sætte sine kanaler i orden. Dette sammen med at tuneren er forholdsvis langsom gjorde at jeg aldrig fik indstillet kanalerne i den rigtige rækkefølge.

 

Nu kommer vi til DVD menuen. Her er nogle af de sædvanlige funktioner for en DVD afspiller og Viewpia bringer ikke ligefrem noget nyt på denne front. Det er dog rart at man kan få DVD afspilleren til at foretrække et sprog.

 

TekstTV viste sig at være en slem skuffelse. Nogle få gange kom siderne når man kaldte dem, men dette var desværre undtagelsen. De fleste gange gik der lang tid før siderne kom og ofte alt, alt for lang tid. Det længste jeg målte var 8min hvorefter jeg gav op.