1: Køb det dyrt! 2: Køb det et sted hvor det er billigt! 3: Få det gratis (fik det af min fysiklærer - så meget jeg kunne ta' med mig) 4: Brug regnvand! :e
hey bomber hvis du befinder dig i odense kan du komme forbi mit gymnasium en dag, der har vi vores eget ion anlæg der producere demiralisere vand hvis du kan bruge det. så kommer du bare med dunken så skal jeg nok fylde den..
"Demineraliseret vand" - siger lidt sig selv. Vand der er fattigt på mineraler "Destilleret vand" = Destileret vand (hvor åndssvagt det end måtte lyde)
Demineraliseret vand indeholder en stor mængde bakterier, men hele pointen med destileret vand er jo at det dræber bakterier - så det er faktisk næsten modsætninger til hinanden.... :p
Men tror nu at det er demineraliseret vand han søger.... :00
Vand kan ikke bare sådan lige umiddelbart dræbe bakterier. Man kan gøre det til et uvejsomt miljø. F.eks. ved ikke at udsætte det for sollys...
Men slap nu af! Vand er bare vand...
Demineraliseret vand skal gøre godt for, at der sker en minal errodering af f.eks. kobberet i systemet. Destilleret vand er bare "rent" vand. Ikke mere.
Tro mig, der kan sagtens komme bakterier endsige alger i vandet ;)
Ud fra et vandproduktionsteknisk synspunkt er det egentlig ikke modsætninger, men snarere "evolution" i fjernelse af først in-organisk og sidenhen organisk materiale.
Hvoraf følger at måleenheden for demineraliseringen er µS eller den reciprokke MOhm - og det destillerede måles i TOC ppb (Total Organ Carbon)
Det er vand til vandkøling jeg skal have om mener selv det er Destilleret vand, er det ikke?? Det bliver blandet op med noget ren pool nede fra matas, det anbefaler MaGiX så det har jeg tænkt mig og gøre..
#3 og #5 Tak for tilbudet men bor i Løgstør (lægger 45 km vest fra aalborg) såå det er lige lidt for langt..
Demineraliseret vand fra den lokale tank - kog det, og/eller hæld en sjat husholdningssprit i - that will do the trick - og virker fremragende - ikke kun til prisen, men i det hele taget.
#15 Det er ikke nogen speciel god ide at bruge almindeligt postevand, uanset hvilke typer additiver man hælder i. Der vil, afhængigt af vandets inhold af bicarbonat, udfældes en vis mængde kalk på de varmeste steder i systemet (kølehovederne).
#17 & #18 Selvfølgelig kan det ske, men når man tænker over det så ruster det jo ikke specielt hurtigt og da slet ikke med addiktiv i - derfor vil det da gå meget langsomt....
#19 Vil du ikke forklarer det lidt nærmere med hensyn til det vaskepulver - synes ikke jeg kan finde ud af det :00
#20 - det med kalken (bicarbonaten) må du ikke forveksle med korrosion (rust) - med kalken får du udfældninger præcis som i en kedel eller lignende, og det vil hæmme din køling/varmeoverførslen.
Det med vaskepulveret er kun en henvisning til at vort grundvand indeholder forskellige mængder af kalk afhængigt af hvor vi bor. Vestkysten har meget lidt og Møns Klint mest.
Tit på vaskepulverpakker er der et lille landkort med en inddeling af landet i hårdheds-zoner (Mere eller mindre kalk, og mere eller mindre vaskepulver)