#28 -> Det passer ihvertfald meget bedre det du siger, end hvad #26 siger :).
Kodemæssigt er der ingen forskel på om du benytter MySQL eller Access i ASP, det eneste der skal ændres er eventuelle SQL forespørgsler, men der gælder de samme regler for PHP.
En tommelfingerregel er at Access kan tage max 16 samtidige forespørgsler (bemærk at det ikke betyder der ikke kan være over 16 online på samme tid, der kan bare ikke være mere end 16 samtidige forespørgsler til databasen) førend den enten går ned eller begynder at give problemer.
Hvad angår MySQL så tror jeg ikke der er en konstant grænse for hvor mange connections den kan tage. MySQL besidder den evne at sætte en kø af forespørgsler op, så hvis der kommer flere forespørgsler ind end den kan håndtere, så bliver de sat op i en kø, hvorefter den udfører den efter et "first ind first out" princip. Der kan dog opstå problemer hvis der konstant kommer flere jobs ind i køen, end der kommer ud.
Fælles for om du benytter MySQL eller Access gælder det at man skal benytte sin databaseforbindelse fornuftigt, lukke den på de rette tidspunkter og generelt optimere alle SQL forespørgsler, dette gælder også for PHP.
En anden lille fejlforståelse i hvad #26 siger, det er mht. besparelsen af kode bytes. Selve kodestørrelsen betyder intet. En kode som fylder 10mb på disken rent tekstmæssigt kan sagtens blive udført langt hurtigere end en kodestørrelse på 20 bytes, det afhænger af hvad du laver.
Det betyder heller ikke noget mht. båndbreddebesparelse, for besparelsen i kodestørrelsen på serveren har intet med det output der bliver sendt til klienten.