-> #0
Yup. Har oplevet det lige så mange gange jeg har haft CPU'er (næsten).
Hvis du vil, kan du gå i gang med slibepapir og tålmodighed. Det kommer an på hvor meget du går op i det. Uanset hvad, så vinder du ved det.
Men jeg tror også, at du har været lidt fedtet med kølepasta. Glem alle de der smarte og fine metoder. Bare en fornuftig klat på midten, så sørger du nemlig for en god fordeling.
Varme og tryk skal nok få pastaen til at falde på plads. Der går et lille stykke tid. Men det er 1.000-gange bedre end alle kreditkortsmetoder.
Grunden er, at hvis du glatter ud til kanten, så laver du (i værste fald) en "luftlomme" i midten. Og det duer slet ikke til noget.
Så inden du går i gang med slibepapir. Så læg en klat kølepasta på midten af heat-spreaderen, og sæt køleren på. Vent et par dage/en uges tid, og se om ikke det sidder som det skal.
Kølepasta har nemlig den egenskab, at jo længere tid det får lov til at sidde, jo bedre virker det.
... det gælder 99,9% af alle slags pasta på markedet ;)