Hvilket kabinet, Antec eller Coolmaster?

Case-modding d.  06. marts. 2005, skrevet af System
Vist: 446 gange.

System
 
Overclocker
Tilføjet:
06-03-2005 11:33:00
Svar/Indlæg:
0/11005
Nu skulle jeg lige til at bestille den nye maskine, men så kom jeg i tvivl angående kabinettet. Jeg havde egentligt besluttet mig for at tage et Antec Sonata (http://www.edbpriser.dk/listpr... ), men så så lige dette CoolerMaster Cavalier 3 til nogenlunde samme pris (http://www.edbpriser.dk/Listpr... ).

Jeg har tænkt mig at bruge psu'en der følger med, de skulle vist begge kunne klare mit stille og rolige ikke-oc system. Dog er den der følger med Sonata bedre, såvidt jeg kan se (Cavalier's yder kun 16A på 12V).

Egentlig vil jeg bare have lidt råd med på vejen om hvilken jeg skal vælge. Evt. erfaringer osv, og om en blæser er nok? Der følger jo kun en med til Sonata, men skal der så ik købes en ekstra ved siden af?
TwinX!
 
Superbruger
Tilføjet:
06-03-2005 12:46:13
Svar/Indlæg:
909/40
Jeg har et Antec Sonata, og det virker helt fint. PSU'en der følger med er rigelig kraftig (24a på +12v) og den klarer mit system perfekt....

Der følger kun en blæser med, og du skal være opmærksom på at den ikke monteres i froten, men på siden af HDD racks.... Til genglæd er måden man sætter HDD i intet mindre en genial, ved at man skruer HDD fast i en "skuffe" også slider man den bare ind...

Men kan kun tage den ene side af kabinettet, men det irriterer sq ikke mig :)

Jeg synes at kabinettet er forholdsvis lydløst, men det vejer så derfor også en del pga. det forholdsvis tykke metal der er brugt for at kunne mindske støjen...

Kender ikke lige til det CM-kabinet, men det r der sikkert nogle andre der gør..



Bluewest
 
Overclocker
Tilføjet:
06-03-2005 12:57:01
Svar/Indlæg:
15/1
# 0 - hvis du ikke har lagt dig helt fast på hvilket kabinet på hvilket kabinet du skal købe, kan jeg anbefale et Chieftec LCX-01 - http://www.edbpriser.dk/Listpr... - jeg har et selv og det er genialt.

Der er masser af plads både lige nu og til fremtidige udvidelser, hvis du som mange af os andre bliver interesseret i vandkøling.

Se mere på: http://www.chieftec.com/produc...



#3
RH
 
Overclocker
Tilføjet:
06-03-2005 13:00:37
Svar/Indlæg:
50/9
Jeg ville vælge coolermaster, har selv købt et Centurion(sort/sølv) for ca.14 dage siden og må sige, at kvaliteten er rigtig god, ingen plastic og ingen brug af værktøj ved installering af HD og CD :)
Havde et Antec AMG1000view-fileserver, god kvalitet, men designet var lidt for umoderne - efter min smag og virkede lidt klodset - der er bla. plasticfront på en del Antec kabinetter.